Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Kaasojen kanssa Tallinnaan – Lue parhaat matkavinkit!

Nappaa kaasot kainaloon ja suunnatkaa Tallinnaan viettämään tyttöjen viikonloppua. Mini-kaupunkiloman tarkoituksena on rentoutua ihanissa hemmotteluhoidoissa sekä shoppailla puvut tulevaan juhlaan. Kokosimme parhaat vinkit onnistuneeseen tyttöjenreissuun!

Kauneutta ja hemmottelua

Tallinnassa kannattaa hyödyntää kauneushoitoloiden ja kampaamojen runsasta tarjontaa sekä edullisempaa hintatasoa. Toimituksen suosikit hemmotteluun ovat:

Kauneushoitola Pikk 40

Vanhassa kaupungissa, lähellä satamaa sijaitseva Pikk 40 on tyylikäs kampaamo sekä kauneushoitola. Täällä hoidatat itsesi päästä varpaisiin. Suosittelemme erityisesti kampaamopalveluja!
http://www.pikk40.ee/fi/

Sininen salonki

Suomalaisten kestosuosikiksi noussut Sininen salonki on tunnelmallinen day spa, jossa kannattaa kokeilla erilaisia luksusvartalo- ja kasvohoitoja. Tarjolla myös hemmotteluhotellipaketteja.
https://www.sinine.ee/fi

Hera Kauneushoitola

Hera Kauneushoitolat ovat kätevästi Tallink Spa & Conference, Piritta Spa sekä Tallink City -hotellien yhteydessä, joten voit hipsutella hemmotteluhoitoon suoraan omasta hotellihuoneesta.
https://www.tallinkhotels.com/fi/

Huom! Varaa hoidot hyvissä ajoin etukäteen!


Hääpuku Tallinnasta – Parhaat putiikit

Triin Tees

Bonnie Eventsin hääsuunnittelija Triin Tees listasi Tallinnan trendikkäimmät morsiuspukuliikeputiikit sekä pukusuunnittelijat:

Pärl Boutique

Laatumerkkien pukuja ja asusteita, kuten Mori Lee, Tanya Grig ja Victoria & Vincent. Hinnat alkaen 500 e.
www.parl.ee

Anna-Bella Boutique

Laaja valikoima erilaisia pukuja. Varaa sovitusaika etukäteen, jolloin saat koko myymälän yksityiskäyttöön omalle porukallesi, samppanjatarjoilun sekä valokuvia muistoksi sovitteluhetkestä. Hinnat alkaen 500 e.
www.anna-bella.org

Milieu Boutique

Monentyylisiä pukuja ja asusteita, myös iltapukuja ja asuja lapsille. Outletista voi tehdä löytäjä, hinnat alkaen 90 e. Normaalihinnat alkaen 300 e.
www.milieu.ee

Veronique Boutique

Ready to wear -hää- ja juhlapukuja sekä asusteita. Hinnat alkaen 495 e. Jos aiot juhlia Virossa, täältä voi myös vuokrata puvut sekä morsiamelle että sulhaselle.
www.veronique.ee

Viron hääpukusuunnittelijat top 5

Hanna Korsar on tämän hetken kuumin hääsuunnittelijanimi Virossa. Uniikit mittatilauspuvut alkaen  2000 e.
www.hannakorsar.com

Piret Ilves on tunnettu modernista ja minimalistisesta tyylistään. Pukujen hinnat 2000-4000 e.
www.piretilves.com

Lilli Jahilo on virolaisten morsianten suosikkisuunnittelija. Hinnat alkaen 2500 e. Myös valmispukumallisto.
www.lillijahilo.com

Kristina Viirpalu on tunnettu upeista pitsipuvuista sekä taidokkaista kirjailuista. Osallistunut myös New Yorkin muotiviikoille. Pukujen hinnat 2000- 10000 e.
www.kristinaviirpalu.com

Iris-Janvier on virolaisten suosima muotitalo, jolla on myös Bridal Couture -mallisto. Kaikki puvut ovat erikoistilauksia joten hinnat vain tiedusteltaessa.
www.iris-janvier.com

www.bonnieevents.com


Lounaspaikat top 3

Tallinnan trendikkäimmissä lounaspaikoissa herkuttelee kukkaroa koettelematta.

Ribe

Riben herkullinen taidonnäyte

Vanhassa kaupungissa sijaitseva Ribe on palkittu vuonna 2017 Viron arvostetuimmalla gastronimisella arvomerkillä, Hopealusikalla. Sekä ruoka että palvelu ovat erinomaisia. Tunnelmallinen vessa on nähtävyys itsessään.
http://www.ribe.ee/fi/

Kaks kokka

Eli kaksi kokkia sijaitsee lähellä Rotermannin aluetta. Rentoa ruokailua ja paikallisia makuja yllättävillä twisteillä. Täällä viihtyy koko illan!
http://kakskokka.ee

F-hoone

Luovan luokan suosimassa Telliskivessä sijaitseva F-hoone on edelleen the place to be. Ruoka on erinomaista ja kasvissyöjä kokee iloisen yllätyksen. Palvelu tosin saattaa olla boheemin verkkaista ja ylimalkaista.
http://www.fhoone.ee


Psst! Toimitus suosittelee merireittiä sekä nopeita Tallink MegaStar ja Star Shuttle-aluksia. Varaa paikat Business Loungesta ja aloittakaa reissu tyylikkäästi maisemista, herkuista ja kuohuvasta nauttien!

Lue myös:

Polttarit Tallinnassa

Polttarit Tallinnassa – raportti päivästä

 

Ei kommentteja

Vastaa