Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / SNEAK PEEK – Juhlapaikka

SNEAK PEEK – Juhlapaikka

Käytiin eilen J:n, osan kaasoista ja tulevan lankomiehen kanssa tsekkaamassa juhlapaikka ensimmäistä kertaa ensimmäisen kerran jälkeen. Säähän meitä ei missään vaiheessa hellinyt, vaan pituuksia ja etäisyyksiä mitattiin sisällä hämärässä sekä ulkona kuurottaisessa tihkusateessa. En kiellä, ettenkö olisi halunnut nähdä paikkaa parhaimmillaan  loppukesän auringon paisteessa ja keltaisina hulmuavien peltojen keskellä  mutta mun on pakko myöntää, että muistin paikan paljon tylsemmäksi kuin mitä eilen pitkästä aikaa nähtiin. Tätä mun ajatustani tukivat mitä todennäköisimmin ne kamalat kiireellä napatut kännykkäkuvat, mutta nyt paikka näytti jopa eilisenkaltaisena harmaana päivänä äärimmäisen tunnelmalliselta.

Häihinhän on jäljellä enää vuosi ja kaksi päivää. Hullua. Hiljalleen tulee varmasti päivitystahti kiihtymään ja pääsette lukemaan juttuja elävästä elämästä sekä hääsuunnittelusta huomattavasti inspiraatio- ja mielipidetekstejä useammin. Ensi viikolla tavataan kaasojen, bestmanien ja seremoniamestareiden kanssa koko porukalla. Maistellaan boolivaihtoehtoja, viihdytään poreammeessa ja tutustutetaan toisilleen ennestään tuntemattomia keskenään. Odotan sitä ihan todella paljon ja todennäköisesti tulen kirjoittelemaan tuosta lauantai-illasta jonkin verran. Syksyllä on myös luvassa ensimmäinen tapaaminen pitopalvelun kanssa ja sen myötä ajattelin valottaa vähän meidän menua sekä kattaussuunnitelmia.

Tällä kertaa halusin lähestyä teitä, rakkaat lukijani, pienten juhlapaikka-maistiaisten kera. Rakastan tuon paikan tunnelmaa ja tarinaa sen valitsemisen taustalla. Nuo tapetit ovat kussakin huoneessa ihan älyttömän ihania ja salin aikojen saatossa kulunut lattia suorastaan kutsuu tanssimaan. Yksi kaasoistani mainitsi heti ovesta sisälle astuttuaan, kuinka sisällä tuoksuu ihan mummola.

Ja mitä siihen tarinaan tulee, niin juhlapaikan nimi näyttelee siinä varsin merkittävää roolia. Sanotaan vaikka näin, että papin aamenen jälkeen ollaan samanniminen pariskunta kuin on talokin. Se jos mikä on mun mielestä kohtalon sanelema juttu!
Ei kommentteja

Jätä vastaus