Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Rakkaudella, Rea  / Instagramin kauneimmat vihkisormukset – katso

Instagramin kauneimmat vihkisormukset – katso

Seuraa melkoisen nolo tunnustus: olen joissakin asioissa todellinen kontrollifriikki. En monissa, mutta yksi sellainen asia oli kihlasormukseni. Niinpä annoinkin miehelleni jo vuoden seurustelun jälkeen tarkat ohjeet siihen, millaisen sormuksen haluan, jos hän joskus kosii. Ymmärsin kuitenkin pian, että kuvailukaan ei riitä, jos haluan varmistaa, etten tule pettymään. Niinpä vein homman ilmeisesti melkoisen ennenkuulumattomalle asteelle: annoin miehelleni tarkan linkin sormukseen, jonka halusin, ja merkkasin mukaan kaikki tarvittavat tiedot; sormuksen värin, kiven värin sekä sormuksen koon.

Miestäni asia vain huvitti, kunnes eteen tuli ongelma; muutin mieltäni vähän väliä. Noin kuukauden välein saatoin varovasti kysyä, eihän sormusta ole vielä tilattu, “koska olen tässä vielä vähän miettinyt vaihtoehtoja…” Lopulta mies sanoi, ettei uskalla missään vaiheessa edes tilata sormusta, koska mieleni muuttuu jatkuvasti. Silloin ymmärsin, että valinta oli tehtävä. Tässä, kuten monessa muussakin asiassa, ensimmäinen oli lopulta se paras, eikä ruoho ollut vihreämpää aidan toisella puolen. Niinpä lopulliseksi valinnaksi päätyi sama sormus, jonka kuvan olin aivan ensimmäiseksi miehelleni näyttänytkin.

Sormukseni ei ole kalleimmasta päästä. Hintaa sille taisi tulla lähetyskuluineen noin 300 euroa. Kivi sormuksessa on morganiitti, ja sormuksen väri on ruusukulta. Koska sormus on tilattu Amerikasta, kävin testaamassa oikeaa kokoa suomalaisessa liikkeessä. Ilokseni sormus on täydellisen kokoinen, ja tuntuu mukavalta kädessä. Alla kuva sormuksestani.

Haaveenani on jonain päivänä saada hieman arvokkaampi sormus aidoilla timanteilla, mutta hääbudjettiimme sellainen ei missään nimessä mahdu, joten vihkitilanteessa tuota sormusta en vielä tule saamaan. Ehkä joskus kymmenen vuoden sisällä sitten! 😀

Koska haaveilu on ihanaa, katselen paljon sormusten kuvia Instagramista. Keräsin alle omia suosikkejani. Mikä miellyttää sinun silmääsi eniten?

***UPDATE: SOLD*** This is the very last of my 1.5ct Charles & Colvard greys. (Don’t worry, I still have some of the smaller 1.25ct stones left!) I decided to set this last lovely stone in a ready-to-ship Emerson in rose gold. And she’s on sale! The stone is a medium grey with a warmer undertone, which displays flashes of green and blue in outdoor lighting. Indoors, it’s a much deeper, steely hue (see final video). Grab the very last 1.5ct grey from C&C while you can. . . . #greymoissanite #graymoissanite #charlesandcolvard #haloring #haloengagementring #engagementring #artdecoeing #antiqueengagementring #vintageengagementring #moissaniteengagementring #diamonds #ring #ringinspo #ringinspiration #ringselfie #gemstoneengagementring #alternativebridal #futureheirlooms #moissanitehalo #kristincoffinjewelry

A post shared by Kristin Coffin Jewelry (@kristincoffinjewelry) on

#finejewelry diamond ring SIDAS in 18K yellow gold with 37 brilliants.

A post shared by YORXS (@yorxs_jewelry) on

Miehen sormus onkin sitten aivan oma tarinansa, hän kun ei voi sietää koruja, mutta vihkisormuksen silti haluaa… tästä varmasti lisää myöhemmin!

Ihanaa päivänjatkoa!

Rakkaudella, Rea

Ei kommentteja

Vastaa