Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Ideoita persoonallisiin hääkenkiin

Ideoita persoonallisiin hääkenkiin

Rakastan kauniita kenkiä! Harmi vaan, että olen kauhean huono käyttämään niitä. Yleensä sujautan jalkaani perinteiset mustat korkkarit tai nilkkurit. Olisi joskus ihana panostaa oikein kunnolla yksityiskohtaisiin kenkiin ja mikäpä sen parempi syy kuin hääjuhla. Aluksi suunnittelin kulkevani koko päivän matalapohjoisissa jalkineissa, mutta muutinkin mieleni. Korkokengät saavat pukuni näyttämään ryhdikkäämältä ja pakko todeta (lyhyt kun olen), istuu se paremmin päälleni kun kantapäideni alla on hieman korkoa. Haluaisin, että hääkengissäni olisi jokin pieni juju, joten kokosin tähän muutaman idean, miten popoista saa yksilölliset ja juuri hääjuhlaan sopivat.

hääkengät

Kuvakaappaus: figgieshoes.com

Aivan mielettömiä ja persoonallisia hääkenkiä koristelee Figgie Shoes. Tarkempia tietoja en sivuilta löytänyt, mutta jos oikein ymmärsin jokainen kenkä koristellaan käsityönä ja yksilöllisesti.

hääkengät

Kuvakaappaus: moncheribridals.com / etsy.com / somethingturquoise.com/

Jos haluaa päästä hieman helpommalla niin ainahan voi koristelut hoitaa itse. Ihana idea on pyytää sulhasta kirjoittaamaan pieni rakkausviesti morsiamen kengän pohjaan tai sitten voi tilata myös valmiita tarroja. I Do -tarroja myydään ainakin Etsyssä. Tarrat voi toki tehdä myös itse, näppärät ohjeet siihen löytyvät täältä.

hääkengät

Kuvakaappaus: tulleandchantilly.com / Bella Belle Shoe

Minua kiehtoo jotenkin ajatus vaalean- tai pastellinsinisistä kengistä (tiedäthän sanonnan “jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä”…). Upeat yksityiskohdat toisivat kenkiin näyttävyyttä. Toisaalta myös simppelit, nuden tai haalean rosan väriset kengät olisivat kauniit sekä monikäyttöiset. En halua, että kengät näkyvät puvun alta liikaa, joten siitä syystä ihon väriä jäljittelevät kengät olisivat huomaamattomat ja tyylikkäät.

Ei kommentteja

Jätä vastaus