Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Ideoita hääpöytien koristeluun

Ideoita hääpöytien koristeluun

Kävimme yhdessä äitini ja siskoni kanssa eräänä iltana kurkkimassa hääpaikkamme ikkunoista. Älkää käsittäkö väärin, ei mitkään laittomuudet mielessä, vaan halusin näyttää äidilleni (joka hääpaikkaa ei ole nähnyt) millainen se on. Juhlapaikkanamme toimii Kulosaaren Casinon Sun Marine, joka on tämän vuoden osalta jo suljettu. Tämän takia piti tyytyä ikkunoista kurkkimiseen. Upealta se kuitenkin näytti! Kerron vielä toki enemmän hääpaikastamme, mutta lähempänä kevättä, jahka paikka jälleen avautuu.

Tila on todella näyttävä, sillä sen seinät ovat pääsääntöisesti pelkkää ikkunaa. Hirveästi koristeluja se ei siis tule kaipaamaan, paitsi tietenkin jotain pöydille. En ole mikään kädentaitaja, joten jos jotain koristeluja tulee ovat ne luultavasti kukkia tai jotain mitä on todella helppo toteuttaa.  Haluaisin koristeiksi jotain todella yksinkertaista, mutta olisi hauskaa jos koristeessa olisi jokin juju. Tällä tarkoitan sitä, että koristeet voisivat noudattaa jotain tiettyä teemaa, tai niissä olisi jotain persoonallista. Netistä löytyy huikeita ideoita, esimerkiksi stylemepretty.com-sivusto on pohjaton inspiraation lähde.

Tässä muutama fiilistelykuva koristeista jotka miellyttävät minua. Kertokaa, jos teillä on ideoita hääpöytien koristeluun.

Kuvakaappaus: Brintonstudios.com

Kuvakaappaus: Brintonstudios.com linkin takaa löytyy lisää aivan mielettömiä kuvia talvihäistä.

 

Kuvakaappaus: modwedding.com

Kuvakaappaus: modwedding.com Elokuun pimeneviin iltoihin sopivat täydellisesti kynttilät.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvakaappaus: weddingchicks.com

Kuvakaappaus: weddingchicks.com Kuka tietää, mitä nuo kukat ovat?

Kuvakaappaus: stylemepretty.com / photo: onelove.com

Kuvakaappaus: stylemepretty.com / photo: onelove.com Täältä löytyy lisää kauniita inspiraatiokuvia esimerkiksi keväthäihin.

3 Kommenttia
 • Lovelyladylinnaea
  lokakuu 23, 2015 at 6:12 pm

  Nuo voisivat olla dahlioita ja ruusuja. Toisessa olisikos jaloleinikkejä tai pioneja ja ruusuja?

  Kannattaa kurkata vielä kruunuvuokko, ne ovat minusta upeita.

 • admin
  lokakuu 28, 2015 at 9:33 am

  Moikka! Kiitos vinkeistä! Mä tsekkaan myös tuon kruunuvuokon. Unelmana olisi saada Pioneja omiin häihin, mutta koska pirskeet on elokuussa, en tiedä onko Pioneja enää silloin saatavilla. -Petra

 • Pingback: Kauneimmat kattausideat - Mennään naimisiin! -lehti
  heinäkuu 17, 2016 at 7:32 pm

Jätä vastaus