Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Ideoita hääohjelmaa varten

Ideoita hääohjelmaa varten

Olen miettinyt pääni puhki mitä kaikkea pientä ohjelmaa häissä voisi olla. En yleensä pidä mistään peleistä ja leikeistä, joten niitä tuskin häissämme tullaan näkemään. Isomman ohjelman eli musiikin ja puheiden lisäksi haluan kuitenkin, että vierailla olisi jotain muutakin ajanvietettä. Kokosin tähän muutaman idean siitä, mitä kaikkea hauskaa tekemistä vieraiden pään menoksi voisi keksiä.

 

Hääbingo

Vanha idea, mutta mielestäni hauska. Jokainen hääpari voi tehdä omanlaisensa bingokortin ja se joka ensimmäisenä saa bingon voittaa pienen palkinnon, vaikkapa drinkkilippuja.

Photobooth/kuvausseinä

Vanha juttu tämänkin, mutta uutena ideana tähän voi keksiä jotain persoonallista. Meillä tulee luultavasti olemaan musiikki-aiheinen kuvausseinä.

Kuvakaappaus: etsy.com

Aivan mielettömiä Disney-prinsessa Photobooth tarvikkeita. Kuvakaappaus: etsy.com

Jatka tarinaa

Jokaisen vieraan istumapaikalle jaetaan paperi, joissa on tarina hääparista. Muutama olennainen kohta on kuitenkin jätetty avoimeksi, joten näin vieraat voivat täyttää sen haluamallaan tavalla.

Deitti-purkki eli ideointia vuosipäiväksi/treffeille

Hääpaikalle voi tuoda kulhon tai lasipurkin, johon vieraat voivat jättää pienelle lapulle hääparille kirjoitettuja vinkkejä vuosipäivää tai treffejä varten. Minusta tämä on huikea idea, sillä näin vieraat voisivat omalla tavalla olla aina mukana parin hääpäivissä.

Kuvakaappaus: täältä

Kuvakaappaus: täältä

Valokuvabingo

Hieman sama idea kuin paperisessa hääbingossa, eli annetaan vieraille lista mistä kaikesta heidän tulisi ottaa kuva, esimerkiksi hääparin suudelma, anopin puhe yms. Ensimmäinen kaikki hetket ikuistanut vieras voittaa palkinnon.

Kuvakaappaus: etsy.com

Kuvakaappaus: etsy.com (täältä & täältä)

 

Tuleeko mieleen mitä kaikkea muuta kivaa pientää vieraille voisi keksiä? Ideoita otetaan vastaan!

Ei kommentteja

Jätä vastaus