Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Huntuinspiraatiota

Huntuinspiraatiota

Pitkän pohdiskelun jälkeen päätin, että tepastelen alttarille huntu liihottaen. Mietin aluksi, että onkohan varsinkin pitkästä hunnusta paljon ekstra vaivaa, sillä mekkoni laahus on jo niin pitkä. Mieleni kuitenkin muuttui kun kävin sovittamassa pukuani Ateljee Tuhkimotarinassa. Pakkohan se oli testata miltä puku näyttäisi pitkän hunnun kanssa ja upeahan se oli. Sitäpaitsi Tuhkimotarinan Heidi totesi varsin fiksusti, että tämä saattaa nyt olla se ainut kerta kun huntua voi pitää.

Oman huntuni ostin siis valmiina, mutta sitä olisi ollut mahdollisuus tuunata. Pohdin aluksi, että haluaisin sellaisen yksinkertaisen pitkän, yksitasoisen hunnun, mutta päätinkin ottaa sellaisen, jossa on kaksi kerrosta. Hinnat vaihtelevat 100-250 euron välillä (toki edullisempia ja kalliimpiakin on), mutta varsinkin pitkilli hunnuille hintaa saattaa tulla hyvinkin tuo pari sataa euroa.

Mikäli sinulla on vielä huntu haaveissa poimin tähän muutaman idean.

huntu

Kuka sanoi, että hunnun pitää olla valkea? Pinkkejä huntuja löytyy mm. Etsystä. Kuvakaappaus: etsy.com//colincowieweddings.com //lovemydress.net

Ei kommentteja

Jätä vastaus