Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Hääyö hotellissa vai kotona?

Hääyö hotellissa vai kotona?

Tutkailin hieman Helsingin hotellien hääyötarjontaa. Haaveissani olisi viettää hääyötä jossain upeassa sviitissä, jossa meitä olisi juhlien jälkeen odottamassa ruusun terälehdillä koristeltu vuode, shampanjaa ja herkkuja sekä kylpyamme. Tämä kaikki on täysin mahdollista, jos on valmis maksamaan yöstä vähintään 300 euroa.

hääyö

Jos ollaan ihan rehellisiä, onhan se aivan järjetöntä maksaa yhdestä hotelliyöstä useita satoja euroja. Varsinkin kun huoneessa tulee vietettyä vain muutamia tunteja ja nekin ihan takuuvarmasti nukkuen. En usko, että hääjuhlien jälkeen on niin reippaalla tuulella, että sitä jaksaisi vielä nautiskella skumppaa ja kukkua aamuun asti kylpien. Tietäen ainakin itseni, väsymys iskee pahimmillaan jo puolen yön aikoihin, vaikka olisi kuinka kivaa.  Toisaalta eihän kukaan kiellä hyödyntämästä huonetta jo päivällä. Siellähän voi morsian tai sulhanen käydä valmistautumassa juhlaan. Etenkin jos vihkiminen on vasta iltapäivällä.

hääyö

Jotenkin ajatus hääsviitistä kuitenkin kiehtoo ja tuntuu todella tylsältä mennä ihan vain kotiin nukkumaan häiden jälkeen. Tutkin hotellien hääyötarjontaa ja tässä ovat mielestäni parhaimmat.

Hotel Haven

Kaunis hotelli Helsingin Kauppatorin tuntumassa. Vuonna 2013 hotelli valittiin maailman parhaaksi (lähde).

Huoneessa kylpyamme, tarjolla mm. shampanjaa, suklaata ja myöhäinen huoneen luovutus (klo 16.00). Mahdollisuus myös räätälöidä paketti mieleisekseen. Lisää paketista voit lukea täältä.

Klaus K

Suomen ensimmäinen design-hotelli, joka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Hääyöpaketti sisältää pullon kuohuvaa, iltapalaa, myöhäisen huoneen luovutuksen ja aamupalan huoneeseen.

Hotel Kämp

Kansainvälistenkin tähtien suosima hotelli Helsingin keskustassa. Hääpaketti sisältää mm. pullon shampanjaa, hedelmiä, huonepalvelun tarjoileman aamiaisen, huoneen luovutuksen seuraavana päivänä vasta kello 16, sekä Kämp Span käytön veloituksetta.

Hotellissa en ole itse koskaan vieraillut, mutta span puolella olen ja pakko kyllä sanoa, että upea paikka, useita erilaisia saunoja joissa voi vierailla odottaessaan kasvohoitoa tai muuta hemmottelua. Span puolelle voi tilata myös mm. pullon kuohuvaa ja pientä syötävää.

 

Tässä oli vain muutama esimerkki tarjonnasta Helsingissä. Hintoja en laittanut, sillä ne vaihtelevat suuresti esim. huoneluokan mukaan. En ole vielä tehnyt päätöstä, minne haluan mennä hääyön viettämään, mutta tämänkään asian kanssa ei kannata aikailla, sillä monet häälauantait ovat jo varattu ensi vuodelle.

 

Mitä mieltä olet hääyö hotellissa vai kotona?

Ei kommentteja

Jätä vastaus