Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Häävuosi 2016

Häävuosi 2016

Nyt se on täällä – häävuosi 2016. Olen jotenkin tottunut sanomaan, että “häät ovat vuoden päästä” tai, että “ensi vuonna mennään naimisiin”. Nyt vihkimiseen on reilut puoli vuotta! Olo on odottava, mutta myös jännittynyt. Meneekö kaikki nopeasti ohi? Mitäpä jos jokin asia menee pieleen? Mitä pitää varata seuraavaksi? Paljon ajatuksia pyörii päässä.

UVBLOGIIN2

Ystäväni Julian kanssa uuden vuoden vietossa.

UVBLOGIIN1

Seuraava askel on varmasti alkaa laatia ja suunnittella kutsuja. Olemme valinneet häihimme teeman, joka on musiikki. Se miten teema tulee näkymään hääkutsuissa ja itse juhlassa, selviää tässä varmasti pikkuhiljaa. Toinen tärkeä juttu, mitä pitää alkaa työstää on löytää ompelija joka onnistuisi lyhentämään hääpukuani. Se ei varmasti ole mikään simppeli juttu, sillä mekon helma on kaunista pitsikirjailua. Olenkin hieman huolissani, että miten tuo lyhennys käytännössä onnistuu. Jos siis tulee mieleen taitava ompelija jota voisit suositella, otan vinkit kiitollisena vastaan. Sulhaselle pitäisi myös löytää juhlaan myös sopiva asu. Samuli on todella tarkka tyylistään ja hän onkin jo suunnittelut hieman asuaan jossa tulee olemaan kuulema ripaus Rod Stewartia. Mielenkiinnolla ja jännityksellä odotan sitä 😀 En kuitenkaan ole huolissani tulevan mieheni puvusta, sillä jotenkin ajattelen, että sen vuokraamisella ei ole niin kova hoppu kuin mitä esimerkiksi olisi oman pukuni kanssa. Olenkohan tässä asiassa väärässä?

12470743_10153889462149529_1925682087_o

Blogin suhteen olen ajatellut kirjoittaa enemmän käytännön kokemuksia häävalmisteluista ja suunnitelmissani olisikin myös pistää vlogi pystyyn. Miltä tämä kuulostaa? Haluaisin myös kuulla enemmän teidän lukijoiden kommentteja ja tarinoita hääjuhlistanne. Olen kiitollinen kaikista kommenteista mitä olen tähän asti saanut, mutta toki toivoisin niitä lisää. Jos vain suinkin ehdit, jätähän luettuasin jonkinlaisen puumerkin itsestäsi. Kaikki kommentit luen henkilökohtaisesti ja kaikille vastaan 🙂 Olisi kiva tietää millaisia morsiamia siellä ruudun toisella puolella on. Minulle voi myös lähettää sähköpostia: lovessapetra@gmail.com ja Instagramista löydät minut nimellä @petrasoikkeli.

 

Toivon kaikille tuleville morsiamille rakkauden täyteistä uutta vuotta 2016!

 

 

2 Kommenttia
 • AnniM
  tammikuu 3, 2016 at 8:46 pm

  Heidi Tuisku Ateljee Tuhkimotarinasta on meikäläisen luotto-ompelija, Vallilasta löytyy.

  • admin
   tammikuu 4, 2016 at 5:35 pm

   Moikka Anni! Kiitos vinkistä <3 -Petra

Jätä vastaus