Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / Miksi hääpukua pitää piilotella?

Miksi hääpukua pitää piilotella?

 

first-look

Kuva: Ashley Leslie Photograph

Tämän hääblogin lukijalistoilta löytyy varmaan aimo kourallinen ihmisiä, jotka on tulleet tänne mun varsinaisen blogini kautta. Kenties sellaisiakin tyyppejä, jotka on seuranneet mun elämää jo vuosia. Jotka tietävät, miten helposti innostuvaa sorttia mä olen ja miten oon siinä mielessä vähän erikoinen suomalainen, että tykkään kuuluttaa innostuneisuuttani koko maailmalle. Osaan pitää salaisuuksia, mutta omaa onneani en osaa kätkeä. Ja nyt häiden järjestämisen myötä oonkin tullut miettineeksi, että miksi hitossa sitä edes pitäisi yrittää kätkeä?

Ostin hääpukuni helmikuun alussa ja vein sen isovanhemmilleni jemmaan. Sikäli kun vaatehuoneestamme on tehty samalla myös J:n peliluola ja työhuone, ei meillä kotona oikein ole paikkaa, jossa sille olisi tilaa. Mulla on puhelimessa kuitenkin monet kuvat siitä, milloin puku roikkuu henkarissa, milloin se on mun päällä ja taitaa edellisen omistajan myyntikuvatkin löytyä vielä jostain. Ette uskokaan, kuinka vaikeaa mun on bloggaajana olla julkaisematta kuvaa mulle maailman kauneimmasta ja tärkeimmästä vaatekappaleestani. Siihen on kuitenkin vuosien aikana tottunut, että kun jotain ostetaan, se myös blogissa esitellään. Miksi sitten en julkaise siitä kuvia mihinkään julkiseen someen?

J on aika taikauskoinen monessakin asiassa ja samalla myös hivenen verran vanhanaikainen. Puku on pysynyt jemmassa ja ihan toisessa taloudessa pelkästään sen takia, että J haluaa noudattaa perinteitä ja mä haluan hänen tahtoaan kunnioittaa. Mies kuitenkin seuraa mua Instagramissa sekä Snapchatissa, on mun Facebook-kaveri ja eksyy blogienkin puolelle aina silloin tällöin. Riski rakkaan ihmisen pettymykselle olisi liian suuri.

On kieltämättä vähän huvittavaa, että kuvan puvusta ovat nähneet melkolailla kaikki, jotka kuuluvat mun lähipiiriin. Vanhemmat, isovanhemmat ja kaksi kaasoa ovat nähneet sen livenä. Sovitustilanteesta pois jääneille kaasoille lähetin tietysti kuvat paikanpäältä. Miehen veljen ja muiden bestmanien kanssa ollaan myös pällistelty sitä mun puhelimen näytöltä. Anopin kanssa jutskailtiin mahdollisista muokkauksista ja tietysti kuva piti näyttää siinä samalla. Yleensä J haluaa olla mukana kaikessa ja tietää kaikesta kaiken, mutta tämän suhteen on ollut hauska seurata, miten omistautunut hän aatteensa suhteen on. Täysin tietämätön ja silti tyytyväinen.

Ei olla vielä keskusteltu siitä, haluaako J nähdä minut ennen kirkkoa vai vasta kirkossa. Ensimmäinen vaihtoehto olisi tietysti kiva valokuvia ajatellen, mutta jos perinteiden mukaan mennään, on valokuvaajalla täysi työ napata miehen ilme mun astuessa kirkon ovista sisään.

Millainen teidän kantanne morsiuspuvun suhteen on? Tiedän morsiamia, jotka ovat ostaneet puvun yhdessä miehensä kanssa ja sitten on tämä toinen ääripää, johon oma ukko kuuluu. Miten ehdotonta puvun salassapysyminen viimeiseen hetkeen asti teille on? Entäs jos mietittäis asiaa toisinpäin, haluaisiko morsiot nähdä tulevan puolisonsa häälookin ennen kirkkoon astumista?

Ei kommentteja

Jätä vastaus