Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Häämeikkikokeiluja

Häämeikkikokeiluja

Häämeikissä minulle on tärkeintä, että näytän itseltäni. Kaasoni Emma on luvannut tehdä minulle häämeikin ja kampauksen.

Olen ollut 1,5 vuotta kotona tehden silloin tällöin töitä jossain muualla. Meikkaan aika harvoin. Olen luopunut myös ripsienpidennyksistä. Hääpäivänä ripsitupsut tai pidennykset ovat ihan okei, mutten halua välttämättä enää jäädä niistä riippuvaiseksi.

Emmalle oli tärkeää, että tunnen oloni kotoisaksi meikissä. Hän käytti paljon erilaisia nudesävyjä. Meikin pohjana oli Estee Lauderin Double Wear -meikkivoide, jonka totesin erittäin toimivaksi ja pitkäkestoiseksi. Olin myös erityisen kiitollinen skarpeista, mutta luonnollisista kulmista. Tällä mennään. <3 Hääpäivänä tosin ripsissä on lisäksi aiemmin mainitsemaani volyymia.

-Henna

Ei kommentteja

Jätä vastaus