Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Häälahjaksi pelkkää rahaa – Muotoile toive näin

Rahan pyytäminen häälahjaksi ei ole tänä päivänä enää ollenkaan tökeröä tai kummallista. Moni pari on ehtinyt asua saman katon alla jo useamman vuoden ja siinä ajassa on hankitty tarvittavat astiat, kodinkoneet ja koristeet. Rahalahjatoiveesta kannattaa kertoa jo kutsussa ja pyynnön voi muotoilla niin, ettei se tunnu hyökkäävältä. On kohteliasta kertoa mihin rahaa pyydetään, olipa parin tavoitteena sitten päästä häämatkalle tai toteuttaa jokin muu unelma, kuten vaikkapa lapsettomuushoitojen kustantaminen. Kukkaron raottaminen ei tunnu vieraasta ikävältä, kun hän tietää tukevansa hyvää asiaa.

Jos häälahjaksi toivoo kartutusta häämatkakassaan, voi pyynnön muotoilla kutsuun vaikka näin:

”Mikäli haluatte muistaa meitä lahjalla, toiveenamme on päästä unelmiemme häämatkalle. Tätä tarkoitusta varten olemme varanneet häämatkatilin (tilinumero).”

Tai humoristisesti vaikkapa näin:

”Koska toiveenamme on päästä kiertämään maailmaa, olisimme onnellisia joko rahalahjoituksista (tilinumero) tai kavertamattomista arvoesineistä, jotka meidän on helpompi pantata lentolippujen hankkimista varten.”

Olipa tyyli yksikertainen tai runollinen, tärkeintä lahjanantajalle on tietää, mihin pari aikoo rahat kuluttaa ja mitä muita vaihtoehtoja on, jos rahan antaminen ei tunnu mukavalta tai se ei ole mahdollista.

Kaunis tapa muistaa rahalahjoituksen antajia on lähettää heille esimerkiksi valokuvatervehdys häämatkalta. Jos Maija-tädin rahalahjalla on kustannettu hulppea hotellihuone, täti arvostaa varmasti valokuvaa, jossa pari poseeraa sviitissään.

Lue myös:

Häälahjaksi elämyksiä ja kokemuksia

Ei kommentteja

Vastaa