Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Hääkuvainspiraatiota Instagramista

Hääkuvainspiraatiota Instagramista

Hääkutsut on nyt suurimmaksi osaksi saatu postittettua (muutama osoite vielä puuttuu!). Tuntuu, että häät ovat nyt jotenkin konkreettisemmat kun jo ainakin osa vieraista on saanut kutsunsa. Liikutun aina kun joku laittaa viestiä ja ilmoittautuu mukaan juhlaan :´) – ihanaa huomata kun ystävät ja lähimmäiset ilahtuvat saamastaan kutsusta.

Meillä on huomenna tiistaina palaveri kuvaajamme kanssa. Vaikka tässä on vielä muutama kuukausi aikaa sumplia millaisia kuvia toivomme, on silti hyvä tavata hääkuvaaja ajoissa ja tsekata, että sopimus ja muut asiat ovat kunnossa. Ehdimme varmasti vielä useaan otteeseen esittää toiveita kuvista, mutta en millään malttanut olla etsimättä muutamaa inspiraatiokuvaa Instagramista. Toiveenamme on siis persoonalliset hääkuvat, eli emme halua mitään niin sanottuja perinteisiä pönötyskuvia. Pieni vintage-henkisyys kuvissa ei ole haitaksi ja itse pidän todella paljon valolla leikittelystä. Tässä muutama Instagramista bongattu hääkuva, jotka todella inspiroivat ainakin minua:

“A primeira vez que eu te vi percebi que algo diferente acontecia comigo. Uma sensação de sem encontrar o que procurava, não há explicação exata para isso. Sei que tu és a pessoa que eu sempre sonhei encontrar. Meu universo era solitário eu precisava de uma luz para dar vida aos meus sentimentos e você tem o conteúdo necessário para sufocar minha solidão. E um tanto impulsivo confessar que você me proporcionou uma alegria diferente em meu coração, mas tal situação é impossível negar. Teu olhar me fez ver a grandeza de tua alma, fiquei atordoada com tanta beleza. Sei que há algo de errado em admitir que eu já te esperava há muito tempo, eu imaginava, eu já sabia, já sonhava contigo antes mesmo desse momento. Sei que é muito verdadeiro o que eu senti e o que eu sinto por você, e agora, ao perceber tua presença e olhar novamente tua alma com olhos de menina ingênua conclui que sempre te amei, antes mesmo de nos encontrarmos.” Talita Melo @ruifscardoso #daquiateaosim#weddings#firstlook#weddingfirstlook#lovers#casamento#weddingideas#bride#groom#colors#flors#grinalda#floresnocabelo

Kuva, jonka Daqui Ate Ao Sim (@daquiateaosim) julkaisi

First dance with my husband☺️???????? photo cred: @alex_lake_

Kuva, jonka Juliet Simms Biersack (@thejulietsimms) julkaisi

L O V E this pic via @verawanggang ✨✨✨✨✨

Kuva, jonka Cosmopolitan Bride Magazine (@cosmobride) julkaisi

Ah! Mielettömiä! En voi sille mitään, että herkistyn kun katselen hääaiheisia kuvia. On muuten ihan hyvä muistuttaa itseään, että vaikka kuinka näyttää inspiraatiokuvia kuvaaja, ei niistä voi mitenkään tulla samanlaisia kuin mitä alkuperäiset ovat. Ei tietenkään! Ja saattaa kuulostaa hoopolta, että edes kirjoitan näin, mutta helposti sitä häähaaveilussa saattaa tuo tosiasia unohtua. Hääkuvaajan kanssa kannattaa toimia niin, että sopii muutamista kuvatoiveista ja muuten luottaa kuvaajan ammattitaitoon. Eli avoimin mielin ja rennosti. Parhaat kuvathan ovat luontevia ja sellaisia tilanteita joissa näkyy aito tunne.

Ei kommentteja

Vastaa