Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Hääkutsu – ehkäpä jotain uutta?

Hääkutsu – ehkäpä jotain uutta?

Tässä vaiheessa on varmasti ajankohtaista ruveta ideoimaan kutsukortteja. Inspiraation lähteenä olen (tässäkin asiassa) käyttänyt Pinterestiä. Jos haluat tutustua mitä kaikkea olen omaan ”häät-tauluuni” poiminut, löydät minut sieltä nimellä petrasoikkeli.

Näyttökuva 2015-8-13 kello 19.47.52

Kutsukorttien suhteen meillä ei ole ainakaan vielä mitään teemaa, mutta olisi mahtavaa, jos jotenkin visuaalisesti saisimme jatkettua kutsukorttien ilmettä tai värimaailmaa myös pöytä,- tai ohjelmakorteissa.

Ei mikään uusi idea, mutta hauska. Pieni kalenteri, jossa olisi ympyröitynä meidän hääpäivä.

kuvakaappaus:

kuvakaappaus: www.stylemepretty.com

Tämän hetken ehdoton suosikki! Tykkäsin jo muksuna tällaisista pop up –korteista. Harmikseni en ole vielä löytänyt ketään, joka näitä tekisi.

Tämä on aika perinteinen ja simppeli kortti toteuttaa. Tykkään tyylistä.

 

Tämä on hauska idea. Janan voisi laittaa vaikka kutsukortin toiselle puolle tai sitten häiden ohjelmakortit voisivat olla tälläiset.

Näissä korteissa on minusta perinteistä tunnelmaa. Kohopainotekniikka on yksi vanhimpia painotekniikoita. Kyseisiä kortteja tekee ainakin Ilves Interiööri Oy Helsingissä.

Olisi mahtavaa jos kutsukorteilla olisi myös jokin käyttötarkoitus. Korttihan voisi olla esimerkiksi kehyksiin laitettava valokuva tai vaikkapa joku käyttöesine. Näin Kortithan päätyvät häiden jälkeen usein suoraan roskikseen ja harva niitä säästelee, joten olisi mukavaa, jos vierailla olisi joku syy säilyttää kutsu. Vai onko ihmisillä tapana säilytellä kortteja nykypäivänä?

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus