Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / Naimisiinmenokengät

Naimisiinmenokengät

hääkengät Sitä luulis, ettei kesällä oo muuta kuin aikaa järjestää häitä. Me ollaan kuitenkin keskitytty lähinnä pienen budjetin hankintoihin ja koska häihin on vielä yli vuosi aikaa, ei olla saatu esimerkiks haluamaamme autoa varattua. Kyseinen firma kun ei ota varauksia niin kauas. Toisekseen ollaan odotettu koko kesä, että nyt elokuussa päästäisiin juhlapaikalle hutkimaan mahdollisimman samanlaisissa olosuhteissa kuin mitä hääpäivälle vois olla odotettavissa. Konkreettisimmillaan Ebay on siis laulanut ja mulle on matkalla vaikka mitä kivaa, mutta oon kuluttanut hitoikseen aikaa myös kirpputoreilla – viimeisimpänä haussa on ollut kengät!

Perjantaina kävin kuitenkin pitkästä aikaa ihan tavallisilla kaupoilla ja muistelin, että mulle oltaisiin facebookin hääryhmässä erään kenkäkeskustelun ohessa vinkkailtu H&M:ltä löytyvistä töppösistä. Olin jo aikaisemmin varautunut maksamaan hääkengistäni vähän enemmän, mutta suureksi ja äärimmäisen positiiviseksi yllätyksekseni nämä kaunottaret löytyivät alerekistä kymmenellä eurolla!

Mulla on todella paljon kenkiä ja yhdessä vaiheessa haaveilinkin hääkoroista. Todellisuus tuli kuitenkin vastaan, kun muistelin omia yo-juhliani kolmen vuoden takaa ja sitä, miten olin 12-senttisissä tappokoroissani ihan jäätävä goljatti J:n rinnalla. Rakas kun on vähän tommonen pänänpuoleinen.. Tai siis, mä olen vähän keskivertonaikkosta pidempi. Hylkäsin siis ajatuksen koroista aikalailla samointein siltä istumalta ja kehittelin syksyn aikana haaveen nyöribaltsuista. Ensin ne oli sellaiset silkkinauhoilla varustetut ja pyöreäkärkiset, mutta pikkuhiljaa ajatus muotoutui teräväkärkiseksi nyörihelvetiksi.

Kaikenkaikkiaan oon todella tyytyväinen tähän löytööni, mutta hullua ajatella, että tossa makkarin nurkassa nököttää nyt ne kengät, joissa vuoden päästä hyppään suvusta toiseen. Tultiin myös äidin kanssa siihen tulokseen, ettei ne semmoset satiinipitsikengät olis mun juttu alkuunkaan. Ja mikä parasta, nyt mun ei myöskään tarvitse miettiä kenkien vaihtamista kesken häähumun, sillä nämä ovat ihan älyttömän mukavat jalassa!

Ei kommentteja

Jätä vastaus