Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Hääkampaus – Sneak peek

Hääkampaus – Sneak peek

Kokeilimme sunnuntaina kaasoni Emman kanssa hääkampausta. Minulla ei ollut mitään ehdotonta mielipidettä. Avainsanamme olivat “lettiä ja sotkua”.

“Auki vai kiinni” on ollut ehkä se isoin kysymys. Päädyimme rentoon nutturaan. Hiukseni eivät ole kovinkaan paksut, ja etenkin kostean sään sattuessa, kampaus ei välttämättä ole parhaimmillaan päivän loppupuolella. Rento nuttura sen sijaan saattaa vain kaunistua illan mittaan bohotyyliin entistä sopivammaksi.

Volyymia kampaukseen tulee luultavasti antamaan valkki, ehkä myös pari klipsipidennystä. Helpottavaa, että saatiin kampausasiakin viimein selvemmäksi (osasin viimenään tehdä päätöksiä 😀 ), nimittäin vielä on ihan liikaa juttuja päättämättä. Kokeilimme sunnuntaina myös meikkiä (josta tykkäsin myös toooooosi paljon), mutta siitä lisää myöhemmin. (:

– Henna

Ei kommentteja

Jätä vastaus