Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Hääkampaus-inspiraatiota lyhyille hiuksille

Hääkampaus-inspiraatiota lyhyille hiuksille

Hiukset ovat olleet minulle aina ongelmalliset. Minulla on tyypilliset suomalaiset, liukkaat, hauraat ja ohuet hiukset. Joten ilman lisäkkeitä päähäni tuskin saa mitään näyttävää kampausta.

Hääkampauksia lyhyille hiuksille

Pieni kertomus omasta hiushistoriastani. Olen elämäni aikana kokeillut jos jonkinmoisia tuuheuttajia. On ollut permanettia, tyvikohotusta, teippipidennystä ja viimeisimpänä mago-pidennys (joka muuten on mielestäni tällä hetkellä paras pidennystekniikka). Nyt kuitenkin yritän olla ilman mitään pidennyksiä ja kasvattaa omaa hiustani ihan kaikessa rauhassa. Tämä on hieman hankalaa, sillä ohut latva ei kestä pituutta, vaan se haperoituu ja lopputulos muistuttaa lähinnä hiiren häntää.

Voit siis kuvitella kuinka tuskastuttavaa on edes suunnitella mitään kampausta. Yleensä teen juhliin kiharat, varsinaista kampausta harvemmin. Olenkin metsästänyt inspiraatiota hääkampauksista jotka sopivat lyhyille hiuksille. Tässä muutama suosikkini.

Kuvakaappaus: stylemepretty.com

Kuvakaappaus: stylemepretty.com

Näyttökuva 2015-9-30 kello 10.17.28

Kuvakappaus: happywedd.com

Kuvakaappaus: paperandlace.com

Kuvakaappaus: paperandlace.com

 

Kuvakkaappaus: pophaircuts.com

Kuvakkaappaus: pophaircuts.com

 

Näyttökuva 2015-9-30 kello 10.24.41

Kuvakaappaus: http://paperandlace.com/

Näyttökuva 2015-9-30 kello 10.34.55

Kuvakaappaus: http://paperandlace.com/

Näyttökuva 2015-9-30 kello 10.35.05

Kuvakaappaus: http://paperandlace.com/

 

Mikä näistä kampauksista miellytti sinua eniten? 

 

 

1Kommentti

Jätä vastaus