Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / She Said Yes  / HÄÄKAKKU – Kahvipöydän kingi vai koriste muiden joukossa?

HÄÄKAKKU – Kahvipöydän kingi vai koriste muiden joukossa?

hääkakku

Postaus toteutettu yhteistyössä kultasepänverstas CaiSannin kanssa

Siinä missä menu on jo painovalmiina odottelemassa tulostamistaan, on hääkakku aiheuttanut ongelmia paratiisissa. Meillä on nimittäin aivan erilaiset aatokset tuon ikonisen herkun suhteen. Siinä missä itse tahtoisin mitä todennäköisimmin hiostavaan loppukesän lauantaipäivään jotain raikasta ja hedelmäistä, on sulhanen enempi suklaakakkujen perään. Kaikenkaikkiaan aika hassu asetelma, kun miettii, miten normiarjessa meikäläinen on se suklaasuu ja toi toinen söis vain ja ainoastaan hedelmänamuja.

Vaihtoehtojahan tällaisen probleeman ratkaisuksi olisi jos jonkinlaista, mutta jossain kohtaa se budjettikin tulee vastaan. Eikä allekirjoittanut niin välitä sellaisten kerroskakkujen visuaalisesta annista, joissa jokainen kerros on aseteltu omalle lautaselleen reippaan matkan päähän toisistaan. Esimerkkinä nyt vaikka tämä tämmöinen. Ei kiitos. Pitäisi olla sitten oikein hyvällä maulla toteutettu setti, mutta tavallaan sitä haluaisi mieluummin hääkakun kuin hääkakkuja. En kuitenkaan tahtoisi minun hääkakkuani vaan meidän hääkakun. Edessä on siis mitä todennäköisimmin joko armoton myönnyttely tai vaihtoehtoisesti myöntyminen. Voihan sinne suklaankin sekaan heittää hedelmiä tai marjoja? Ja sen voi kuorruttaa jollain valkoisella? Ja siihen vähän kukkia koristeeksi? Tai joku kekseliäs purstotustekniikka?

Siinä kohtaa kun päästään yhteisymmärrykseen kakun sisällöstä ja mausta, tulee vastaan ongelma nimeltä koristeet. Koska tanssimme häitämme elokuussa, olisi mun mielestä joku snadi sadonkorjuu-setti enemmän kuin paikallaan. Vähän sellaista talonpoikaishenkeä, loppukesän värejä, you know? Tähän saakka ollaan koristeiden suhteen oltu oikein hyvällä hengellä suunnittelemassa meidän kakkua. Sokerimassan tai marsipaanin ystäviä ei onneksi olla kumpainenkaan, joten siitä ei tarvitse vääntää. Kakun sisällön lisäksi toinen suuremman pohdinnan aihe on ollut vain the koriste. Meillehän sopis oikein mainiosti se sellainen figuurikoriste, jossa morsian kiskoo sulhoa pois xboxin tai tietokoneen ääreltä. Mies kun on viittä vaille ammattinörtti ja jos saisi valita, menisi naimisiin ennemmin tietokoneensa kuin mun kanssani. Tai sitten se sellainen, jossa on pelkästään sulhanen ja morsiamen paikalla kyltti: “gone shopping”! Mutta ehkä ne sellaiset figuurikoristeet ei oo ihan meitä…

Kuin tilauksesta sen kaikista tärkeimmän kakkukoristeen tiimoilta apuun riensi raumalainen kahden naisen luotsaama kultasepänverstas CaiSanni. Kaisalta ja Sannilta on mahdollista tilata mitä upeimpia kultasepän töitä rippiristeistä vihkisormuksiin ja tosiaan: heiltä voi tilata myös ihan mielettömiä kakkukoristeita häihin, polttareihin tai vaikkapa syntymäpäiville!

CaiSanni

Nämäkin kakkukoristeet löydät CaiSannin verkkokaupasta!

Me saatiin mahdollisuus lähteä suunnittelemaan CaiSannin kanssa juuri meidännäköistä ja uniikkia koristetta hääkakun huipulle. Jo valmiit verkkokaupassa listatut vaihtoehdot aiheuttivat mussa ihan vallattoman valinnanvaikeuden, niin mites kun sellainen on suunniteltava itse? On glitteriä, siluettia, sydämiä ja kultamaalia. Tuleeko siihen meidän nimet, joku kaunis hääaiheinen sana vai jotain ihan muuta? Odotetaan kumpikin innolla, millainen mestariteos meidän kakkua sitten h-hetkellä tulee koristamaan. Kunhan tässä ensin päästään sopuun itse kakun suhteen 😉

Ja hei te kaikki hääbloggarit siellä ruutujenne ääressä, sormustilauksen yhteydessä kannattaa CaiSannilta kysellä dokumentaarisesta “Sinun sormuksesi tarina” valokuvauksesta!

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus