Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Häädrinkkien ideointia

Häädrinkkien ideointia

Perjantain kunniaksi kostea kirjoitus herkullisista drinkki-ideoista. Häidemme alkoholipuoli hoituu hääpaikan kautta, joten omia viinoja emme tiluksille kanna. Baari kuitenkin tiloista löytyy, joten olisi hauskaa jos voisimme Samulin kanssa suunnitella omat nimikkodrinkkimme.

Alkoholin käyttöni on aina ollut kohtuullista, mutta nuorempana tuli nautittua vaikka minkälaisia litkuja (muistaako kukaan muu Ofelian tai Pink Catin? Tulee päänsärky pelkästä ajatuksesta). Nyt vanhempana (ja viisaampana) nautin hyvistä viineistä ja maistuvista drinkeistä, eli määrän sijasta panostan enemmänkin laatuun. Kuohuviinit ja shampanjat ovat myös lemppareitani ja ehdoton suosikkini on koivunmahlakuohuviini – nam!

Kokosin Pineterestistä drinkki-inspiraatiota, josko näistä aineksista saisimme koottua kiva juomamenun.

Drinkkejä häihin

Kuvakaappaus: intimateweddings.com

 

Huikea idea! Shampanjaa martini-laseista, joissa on pohjalla hattaraa. Toinen hyvä idea on koristella alkumaljalasit syötävällä glitter-sokerilla ja yrtin oksilla.

drinkkejä häihin

Kuvakkaappaus: countryliving.com

Mimosat seuraavalle tasolle! Vasemmalla veriappelssiinimimosa ja oikealla ananasmanssikkamimosa. Nam!

Drinkkejä häihin

Kuvakaappaus: mydomaine.com

Paloma-nimisestä drinkistä en ollut ennen kuullutkaan. Se on tequila-pohjainen ja sen lisäksi siihen tulee greippimehua (tai greippilimua). Paloma tarjoillaan limen ja jäiden kanssa. Vasemmalta löytyy drinkki nimeltään Greyhound. Juoma koostuu vodkasta ja greippimehusta. Koristeeksi käy vaikkapa rosmariinin oksa.

Sangriaa siideristä? Kyllä! Viinin sijasta klassikkodrinkissä voi siis käyttää esimerkiksi kuivaa siideriä, omenamehua, sitruunamehua ja brandyä. Makua tuo myös omenan ja appelsiinin viipaleet. Toinen juoma on omenasiiderirommi. Siihen tulee tummaa rommia, sitruunamehua, vettä, soodaa ja katkeroa. Koristeeksi esimerkiksi timjamin oksia.

 

Millaisia nimikkodrinkkejä sinulla on suunnitteilla?

 

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus