Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Hääbudjetin kartuttamista kierrättämällä ja kisa!

Hääbudjetin kartuttamista kierrättämällä ja kisa!

*Postaus on tehty yhteistyössä Reloven kanssa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piipahdin viime viikolla Helsingin Töölöntorin kupeessa uudenlaisen kirpputori & kahvilan Reloven avajaisissa. Kyseessä on konsepti, joka mahdollistaa omien käytettyjen aarteiden myynnin ja samalla voi myös shoppailla uutta, muun muassa sisustustuotteita. Se mikä erottaa Reloven muista samankalatisista liikkeistä on ehdottomasti sen ohessa oleva rento kahvila, jossa tarjoilla on herkkuja tuorepuurosta raakakakkuun. Tilana liike on myös hyvin olohuonemainen, joten voisin ihan hyvin kuvitella viettäväni monta tuntia fiilistellen vaatteita sekä kahvitellen. Reloven takana vaikuttaa ihana Noora Hautakangas, jonka pidempiaikainen unelma liike on ollut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voidaan sanoa, että olen kirpparihullu. Pienestä tytöstä asti olen kolunnut kirppareita äitini kanssa ja jotenkin aina löydän jotain ostettavaa. Se mikä viime aikoina on hieman alkanut ärsyttämään on myytävien tavaroiden laatu ja hinta. Huonokuntoisestakin H&M:n paidasta saatetaan pyytää useita euroja, vaikka se oikeasti kuuluisi tekstiilikeräykseen. Se mikä ilahdutti suuresti Reloven tarjonnassa on vaatteiden hyvälaatuisuus sekä merkit. Tarjolla oli ainakin avajaisviikolla Tiger of Swedeniä, COSsia sekä Adidasta. Moni ystävistäni lähti avajaisista kädet täynnä löytöjä! Vein myös omia käytettyjä aarteitani myyntiin viikon ajaksi, sillä etenkin häämatkakassa kaipaa pulskistumista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avajaisissa oli esiintymässä ihana Iisa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystäväni Julia teki mielettömiä löytöjä, muun muassa kuvan tyllihameen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myytävänä oli muun muassa upeita juhlamekkoja, joten jos hakusessa on värikäshäämekko edullisesti, niin suosittelen katsastamaan tarjonnan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Relovessa myydään myös pientä sisustustavaraa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvokkaimille helmille on saatavilla myös oma vitriinipaikka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla on ilo kertoa, että nyt startataan pieni kisa, jossa palkintona on muutama myyntipaikka Reloveen! Joten, jos sinunkin hääkassasi kaipaa täydennystä, niin vastaa seuraavaan kysymykseen:

Jos rahalla ei olisi merkitystä minne sinä lähtisit häämatkalle?

Kommentoi ja laita mukaan sähköpostiosoitteesi. Ilmoitan onnekkaille voittajille henkilökohtaisesti maanantaina 25.4.

ps. Reloveen voi myös lähettää vaatteita myyntiin, joten jos vaikka et asuisi pk-seudulla suosittelen silti osallistumaan!

5 Kommentit
 • Päivi
  huhtikuu 22, 2016 at 8:09 pm

  Mikäli rahasta ei olisi kiinni, niin ehdottomasti Jenkkeihin. En ole koskaan käynyt siellä, joten häämatka olisi hyvä sauma lähteä sinne suuntaan reissuun.

 • Anni
  huhtikuu 22, 2016 at 9:26 pm

  Jos rahalla ei olisi väliä , olisin ehkä halunnut lähteä Hawaijille tai Ecuadoriin , josta haaveilimme aluksi pitkään. Onneksi saimme tosi halvat lennot Kuubaan joten ei yhtään harmita!

 • Heidi
  huhtikuu 22, 2016 at 10:08 pm

  Me lähdettäisiin ajamaan autolla Amerikan halki. Haluaisin nähdä new yorkin, Washingtonin (bonesin jalan jäljissä) sekä ajaa route 66 halki, käydä kosit, vegasit, san franciscot läpi kaikki kerralla, niin olis sit se Kolkka koluttu 😀

 • Norppi
  huhtikuu 23, 2016 at 7:55 am

  Jos rahalla (ja lomilla) ei olisi väliä, niin häämatka olisi ehdottomasti unelmiemme pitkä reissu rinkat selässä ainakin Japaniin, Australiaan, ja Väli-Amerikkaan. Jos kestoa olisi vain parisen viikkoa, niin silloin valikoisin talveksi jonkin sukelluskohteen esimerkiksi Hondurasista tai Costa Ricasta. Tällä hetkellä lomien suunnittelu on miehen uuden duunin takia hankalaa, joten häämatka on viikonmittainen reissu Portugaliin 🙂

  Relove on muuten ihana, asun aivan vieressä ja ajattelin tänään taas kipaista katsastamaan hyllyt!

 • Heidi
  huhtikuu 23, 2016 at 9:10 pm

  Unelma häälomakohde olis Malediivit! sielä rentoutumista ja toisistamme nauttimista.. <3

Vastaa