Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame  / Hääblogipäivä – jäänmurtajana twerkkaus

Hääblogipäivä – jäänmurtajana twerkkaus

Lauantainen hääblogipäivämme alkoi yhteisellä aktiviteetilla – suuntasimme kohti Lönnrotinkadulla sijaitsevaa HiMO Club – tanssi- ja treenistudiota. Tanssisalilla meitä oli vastassa Emmi’s Dancen ihana Emmi. Alkujännityksen lievittämiseksi Emmi kertoi alkuksi hieman itsestään sekä siitä, mistä twerkkaus on alunperin lähtenyt liikkeelle.

Ennakkoluulot pois – TWERK IT !

Meitä seisoi rivissä 13 hääbloggaria sekä toinen päivämme valokuvaajista, Valoisien Kuvien Ilona. Yksikään meistä ei ollut käynyt ennen twerkkaamassa – osa ei ikinä millään tanssitunnilla. Emmi sanoi tanssitunnin toimivan loistavana jäänmurtajana myös polttariporukalle, jossa kaikki eivät välttämättä tunne toisiaan ennalta.

Aloitimme lämmittelyllä, jonka jälkeen siirryimme twerkkauksen alkeisiin. Itse luulin, että pyllyä hytkytettäisiin peppulihaksilla. (Saatoin myös kokeilla edellisenä iltana kotona, että toimisiko se – EI TOIMINUT!) Pylly saadaan hytkymään lantiosta lähtevällä liikkeellä. Kieli keskellä suuta yritimme saada omia pyllyjämme hytkymään musiikin tahdissa. Oma pyllyni kyllä hyllyi, ehkä enemmän painovoiman ansioista kuin sen sijaan, että olisin osannut käyttää lantiotani liikkeen tekemiseksi.

Tunnilla aivan super-hauskaa! Emmi oli opettajana aivan huippu ja motivoiva. Hän tsemppasi meitä, eikä missään vaiheessa tullut fiilistä, että olisin ollut toivoton tapaus. Tunti oli yllättävän rankka! Seuraavana päivänä tiesin, mistä päin kroppaani löytyvät ne lihakset, joita twerkkaukseen tarvitaan.

Meidän tuntimme päätyttyä HiMO Club täyttyi juurikin polttariporukasta. Morsian vaikutti todella innostuneelta ja pakostakin aloin ajattelemaan myös omia tulevia polttareitani. Mimmoistakohan aktiviteettia sinne on keksitty?

Kiitos Emmi ja HiMo Club
– teidän ansiostanne hääblogipäivämme sai aivan huikean startin!

– Sara ♥

Lisätietoa tilaustunneista saat HimoClubin nettisivuilta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@himoclub.fi. Emmi’s Dance ja HiMO Club löytyvät myös Instagramista @emmisdance ja @himo_club.

Kuvat: Valoisia kuvia Tuomaan iloa päivääsi ja lämminhenkistä kuvauspalvelua!

3 Kommentit
 • Krista
  huhtikuu 25, 2018 at 5:45 am

  Mulla oli alaselästä aivan oudot lihakset kipeänä lauantain jälkeen! Sieltä se twerk sitten osittain ainakin lähtee, vaikka minäkin olin ajatellut etukäteen, että se olisi pyllynliikuttelulihasten temppu 😀

 • Siiri
  huhtikuu 25, 2018 at 8:04 am

  Mäkin yllätyin siitä, mistä sen liikkeen oikeastaan kuuluisi lähteä! En kyllä osannut kääntää lantiota ihan kaikkiin samoihin kulmiin kuin Emmi 😀

 • Anniina
  huhtikuu 25, 2018 at 11:39 pm

  Onneksi en ollut ainut joka luuli että pyllyä pitäisi jollain pyllylihaksilla hyllyttää xD Kotona vähän testasin ja ihmekään kun ei onnistunut!
  Emmi osasi olla tosi kannustava, ja vaikka itse olin surkea niin ei tullut kuitenkaan ihan sellaista luovuttaja-fiilistä. 🙂

Vastaa