Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blog

Glitternisti polttareihin

Omien polttareideni järjestämisen olen uskonut kahden ihanan kaasoni käsiin. Sen verran sain olla mukana, että kutsuin häävieraani Facebook -tapahtumaan. Tämän jälkeen minut potkaistiin tapahtumasta pihalle eli en tiedä järjestelyistä sen enempää.

Ihmiselle, joka rakastaa suunnittelua ja suunnitelmien tekemistä, on melko vaikeaa heittäytyä täysin ulkopuolelle kaikesta. En pidä epätietoisuudesta ja voin sanoa, että minun on vaikea olla utelematta edes pieniä tiedonjyväsiä järjestelyihin liittyen. Ilmeisesti kaikki kutsutut ovat tästä hyvin tietoisia enkä ole saanut urkittua oikein mitään. Hääsuunnittelu pitää minut onneksi kiireisenä ja yritän parhaani mukaan hyväksyä, että kaasoni hoitavat polttarijärjestelyt.

Love me do – häätapahtuman yhteydessä järjestettiin sunnuntaina 21.1.2018 hyväntekeväisyyshuutokauppa Häähuuto Hope ry:n hyväksi. Hope ry on yhdistyksenä varmasti monelle jo entuudestaan tuttu. Häähuudon tuotot ohjataan lyhentämättöminä Hope ry:lle, joka tukee vähävaraisia perheitä.

Kuinka sattuikaan, hyväntekeväisyyshuutokauppaan oli lahjoitettu Glitternistin polttaripaketti. En vaan voinut vastustaa itseäni ja päädyin huutamaan omiin polttareihini polttaripakettia. Rahathan menevät hyvään tarkoitukseen ja kuka ei haluaisi glitternistiä meikkaamaan! Niinhän siinä sitten kävi, että huutoni pysyi korkeimpana ja paketti oli täten minun.

Huutamani polttaripaketti sisältää valittuna ajankohtana:

 • original glitternistin meikkaamaan kahdeksi tunniksi
 • sijainti Helsinki, Turku tai Tampere
 • ihanan glitter- lahjapaketin tulevalle morsiamelle

Toki joudun luovuttamaan kaasoilleni päätäntävallan myös polttaripaketin suhteen. Mitä, missä ja milloin saan tietää vasta itse polttaripäivänä. Ainakin päiväni tulee sisältämään glitteriä.

 

Lupaan (parhaani mukaan) pysyä jatkossa poissa järjestelyistä.
Olkoon tämä lahja minulta ystävilleni.

Anteeksi kaasot!

 

– Sara ♥

 

p.s. Uusimmassa Mennään naimisiin -lehdessä on juttua glittermeikistä ja Glitternististä, kannattaa käydä lukaisemassa!

4 Kommentit
 • Reetta
  helmikuu 1, 2018 at 7:19 am

  Glitternistin polttaripaketti kuulostaa hauskalta! 🙂 Toi onkin hyvä idea, että sä saat itse ensin tehdä fb-tapahtuman/ryhmän niistä henkilöistä, jotka haluaisit polttareihisi.

  Mulla myös vaikeuksia antaa toisten hoidettavaksi suunnittelu, joten samaistun tähän! Mua on myös yleisesti todella vaikea yllättää, koska a.) kalenteri on niin täynnä kaikkea b.) jos oon kiinnostunut jostain tapahtumasta/tavarasta tms, tartun heti ite toimeen ja hoidan sen ennen ku muut ehtii edes miettiä asiaa.

  • Sara
   helmikuu 3, 2018 at 12:09 pm

   Oon tosi innoissani siitä! 🙂 kaasot olikin jo saanut sovittua, että Glitternisti pääsee polttareihin. Niillä on siis jo päivämäärä ja kaikki! Mua on kielletty suunnittelemasta ihan älyttömän paljon kevääksi mitään, ne pakolliset menot olen tietty ilmoittanut. Itse oon ihan samanlainen, että oon ehtinyt tekemään/hankkimaan asioita ennen kuin muut edes tajuaa mistä on kyse 😀

 • Krista
  helmikuu 2, 2018 at 5:05 am

  Toi on varmasti niin kiva! Minä ihastuin glittermeikkiin heti ensikokeilusta messuilla 🙂 Minua mietityttää omissa polttareissani lähinnä ajankohta. Menemme naimisiin helmikuussa niin polttaritkin ovat melkein väkisin talvella, jolloin kaikki aktiviteetit on melkeinpä pakko tapahtua sisätiloissa. Mutta tuskimpa se ongelma on 🙂

  • Sara
   helmikuu 3, 2018 at 12:11 pm

   Niin mä uskon kanssa! 🙂 voihan talveksi keksiä kaikkea hauskaa aktiviteettia! Yhden tutun polttareissa oli ollut jääkelluntaa, tää on yksi asia mitä haluan joskus kokeilla. 🙂

Vastaa