Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogi  / First look -kuvat ja kiitokset!

First look -kuvat ja kiitokset!

Isoja muutoksia… Tämän blogin kirjoittaminen on ollut niin iso osa tätä kaikkea häähumua, etten oikein osaa kuvitellakaan millaista tulee olemaan kun en enää jaakaan täällä ajatuksiani häistä, parisuhteesta ja rakkaudesta täällä teidän kanssanne. Tämä blogi on toiminut minulle ikään kuin päiväkirjana häävalmisteluista ja on ollut ihanaa pistää ylös kaikkia niitä ajatuksia, ideoita ja suunnitelmia mitä häävalmisteluihin on liittynyt.

On siis aika kiittää teitä lukijoitani! On ollut ihanaa kulkea tämä matka kanssanne ja toivon todella, että blogini on inspiroinut, auttanut ja tarjonnut vertaistukea muillekin hääpareille <3 Matkani jatkuu, ehkäpä tulevaisuudessa jonkun toisen blogiaiheen parissa. Tsemppiä hirmuisesti tuleville morsiamille ja sulhasille, nauttikaa kaikesta siitä mitä liittyy häiden järjestelyihin ja ennen kaikkea nauttikaa toisistanne ja rakkaudesta.

Tässä muuten vielä meidän ihanat first look -kuvat :´)

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kuva: Jaakko Kahilaniemi

Kiitos <3

1kommentti
  • Tuija
    syyskuu 6, 2016 at 6:03 am

    Ihania kuvia <3 Ja aivan ihana blogi. Tätä on ollut ilo lukea, vaikka aihe ei olekaan itselle mitenkään ajankohtainen. 😉 Toivottavasti saadaan kuulla sinusta pian lisää jossain toisaalla… Kiitos <3

Vastaa