Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Etsimme vuoden 2018 hääpareja!

Esittelemme jokaisessa lehdessämme useita huikean erilaisia ja ihania hääjuhlia. Oikeat häät -jutuissamme hääpari kertoo omin sanoin hääpäivän kohokohdista sekä suureen juhlaan valmistautumisesta.

Etsimme nyt hääpareja seuraavaan lehteemme!

Ei ole väliä vietittekö hääjuhlaanne Suomessa vai ulkomailla, oliko se iso vai pieni, minimalistinen tai täynnä luksusta – haluamme kuulla juuri teidän päivästänne.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen posti@mennaannaimisiin.fi ja kerro viestissä lyhyesti keitä olette ja millainen hääjuhlanne oli. Liitä mukaan muutama kuva päivästänne. Poimimme kaikkien ilmoittauneiden joukosta lehteen sopivimmat ja otamme yhteyttä saadaksemme tietää lisää.

Eikä hätää, jos hääpäivänne on vasta loppuvuodesta. Hakumme on päällä koko tämän vuoden!

Ei kommentteja

Vastaa