Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Epätoivoinen hääkenkien metsästys

Epätoivoinen hääkenkien metsästys

Ihan vinkkinä voin sanoa, että kannattaa ensin hommata kengät ja sen jälkeen viedä puku lyhennettäväksi…ellei sitten halua metsästää kenkiä helman pituuden mukaan. Sovittelin puvun lyhennyksen yhteydessä pienellä korolla varustettuja kenkiä ja ajattelin, että alle 7 cm korkoisia hääkenkiä löytyy pilvin pimein. Luulin väärin! Korkokenkiä löytyy toki pienellä korolla, mutta valikoima ei päätä huimaa (ainakaan täällä Suomessa).

Haluan edelleen lyhyellä korolla varustetut hääkengät. Keikkuminen 10 cm koroilla koko juhlapäivän, hikisenä elokuun iltana ei napostele, vaan ideana on juhlia alkuilta korkkareissa ja loppuillasta matalapohjaisissa balleriinoissa. Tämä kenkien metsästys alkaa kuintekin käymään epätoivoseksi. En halua kuitenkaan napata mitä tahansa, valkoisia markketikorkkareita puvun alle, vaan haluaisin, että niissä olisi jotain persoonallista. Googlettelun ja parin ystäväni vinkin avulla olen löytänyt muutaman erittäin potentiaalisen nettikaupan, jossa hääkenkiä löytyy jokaiseen makuun. Ikävä kyllä, matalall korolla niitä ei tunnu löytyvän vaikkakin niin sanottu “kitten heel” on jälleen trendikäs juttu.

Jos joku muukin tuskailee hääkenkien kanssa, niin tässä pari hyvää nettikauppavinkkiä:

hääkengät

Kuvakaappaus: Rachel Simpson Shoes

Rachel Simpson Shoes

Ihania vintage-henkisiä, tukevan näköisiä ja oloisia korkokenkiä joita voi hakea koron koon perusteella. Nettisivuilla luvataan, että jokainen pari on mukavantuntuinen jalassa. Brittiläinen nettikauppa, joten jos täältä tilaa, ei tarvitse stressata tulleista. Parhaillaan sivuilla on myös osa kengistä -30%, joten jos sopivat popot löytyy, kannattaa tarttua tarjoukseen.

hääkengät nordsstrom

Kuvakaappaus: NORDSTROM

 

Nordstrom

Iso amerikkalainen nettikauppa, jonka vaikoimista löytyy ihan kaikkea. Myös hääkenkävalikoima on päätähuimaava, joten valinnanvaraa riittää. Hinnat ovat toki korkeat ja kannattaa muistaa, että tullauksessa tulee muutama roponen siihen vielä päälle.

 

haakengat zalando

Kuvakaappaus: Zalando

Zalando

Nettikauppa Zalandolla on myös ihan kiitettävä hääkenkävalikoima. Mitään hurjan erikoisia tai persoonallisia kenkiä ei sieltä ikävä kyllä löydy, joten siitä tulee vähän miinusta. Hinnat ok ja toimitusaika on nopea. Zalandolta tilatessa ei tarvitse luonnollisestikkaan stressta tulleta tai muita postikuluja.

hääkengät asos

Kuvakaappaus: Asos

Asos

Taisin jo viime postauksessa hehkuttaa nettikauppa Asosta. Täältä tosiaan saa myös hääkenkiä, eikä persoonallisuutta puutu! Hyvä valikoima ja mikä parasta – kohtuullisilla hinnoilla. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen valikoima.

 

Olisiko lisää vinkkejä hääkenkäkaupoista?

 

3 Kommenttia
 • Pingback: Vintage-henkiset hääkengät - Mennään naimisiin! -lehti
  kesäkuu 27, 2016 at 8:00 pm
 • Sarvanko
  syyskuu 5, 2016 at 2:08 pm

  Aika epätoivoista tuo kenkien metsästys itsellänikin välillä on! 🙂 Olen kyllä todennut, että esimerkiksi http://www.vaatekauppoja.fi/ :n kautta löytyy aika helposti sopiva alennus + kauppa lähes kaikkiin vaate-/kenkäostoksiin.

 • Enemmänrakastettavaa
  marraskuu 20, 2016 at 2:49 pm

  Toi on kyllä haastavaa, mutta erityisen haastavaa kun on hieman isokokoisempi nainen! Ite jouduin etsimään isojen naisten kokojan ihan olan takaa, mut sit löyty onneksi vinkki tuolta http://isojennaistenvaatteet.com/

Jätä vastaus