Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / En aio laihduttaa yhden päivän takia

En aio laihduttaa yhden päivän takia

Usein puhutaan häädieetistä, mutta itselläni ei ole aikomustakaan laihduttaa häitä varten. Ei vaikka unelmapukuni ei mahtunut kiinni (onneksi tämä katkeruus ei jatku tekstistä toiseen..). En aio laihduttaa, vaikka himoitsen kaksiosaista pukua, jossa vatsani on osittain paljaana. Tiedän, että joku tuttu ajattelee, että “eihän sulla ole laihdutettavaa”, mutta kyllähän sitä voisi olla timmimpi. En käy vaa’alla ikinä. Vaaka hajosi itse asiassa pari kuukautta sitten lasimurskaksi, enkä ole kaivannut sitä ollenkaan. Joskus vaan huomaan, että vetskari ei enää mene jostain vaatteesta kiinni ja puolen vuoden päästä se saattaa taas mennäkin.

2_2

Hääohjelmia seuratessa olen huomannut, että morsiamet käyvät suihkurusketuksessa, ottamassa tatuointeja, valkaisemassa hampaita, hiustenpidennyksessä, täyttämässä huulia ja laihduttavat… En tuomitse. On hassua sanoa ettei hyväksy vaikka kauneusleikkauksia. Sama kuin joku ei hyväksyisi sitä, että värjään hiukseni. Jokainen saa tehdä omalle ulkonäölleen mitä haluaa, totta kai! En vain itse ole se tyyppi, joka jaksaisi tehdä makeoverin hääpäivää varten.

4_4

Muistan joskus katsoneeni sellaista sarjaa, jossa hääpari erosi toisistaan joksikin aikaa ennen häitä. He kävivät kauneusleikkauksissa ja laihduttivat rajusti ja tulivat alttarille täysin erinäköisinä – toivottavasti tyytyväisempinä itseensä. Olen rakastunut mieheeni, kun hän painoi noin 30 kiloa enemmän. En ole edes ajatellut asiaa. Ulkonäkö ei oikeasti merkkaa minulle juuri mitään. En ole ikinä halunnut vaikuttaa Eetun ulkonäköön tai pukeutumiseen millään tavalla. En haluaisi, että kukaan myöskään vaatisi minulta mitään ulkonäön suhteen. Haluan, että alttarilla odottaa se tuttu tyyppi. Siinä tilanteessa on ihan tarpeeksi ihmeteltävää ilman, että tarvii arpoa onko tuo varmasti nyt minun mieheni.

5_5

Viihdyn ihan hyvin kropassani, vaikka se on muuttunut aika paljon (varsinkin lapsen myötä). Ei varmaan vaatisi hurjia ponnisteluja, että mahtuisin kokoa pienempään pukuun. Tänään olen kuitenkin mieluummin istunut sohvalla ja syönyt piparkakkutaloa ja juonut herkkujuomia. Jos nyt jumppaisin itseni tikkiin häitä varten, tilanne olisi kuitenkin ensi syksynä tämä. Näyttäisin ehkä vähän pienemmältä hääkuvissa, mutta en usko että se tekisi ketään yhtään onnellisemmaksi.

– Henna

Ei kommentteja

Jätä vastaus