Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Cutting the Cake together  / Ebaytärppi: Leimasin

Ebaytärppi: Leimasin

Viime aikoina meidän minun häiden suunnittelu on keskittynyt lähinnä vain pieniin yksityiskohtiin, ja tällä kertaa esittelyssä on Ebaysta tilaamani leimasin. Ostin muutama viikko sitten kirjainleimaisimia Tigerista, jotka valitettavasti osoittautui melko huonoiksi, eikä niillä ollut pientäkään mahdollisuutta saada siistiä jälkeä. Päätin sitten kokeilla onneani Ebayssa ja tilata sieltä leimasimen omalla tekstillä.

Kävin hakemassa sen eilen postista ja hetken kyllä kesti tajuta mikä vempain oli kyseessä 😀 Tuijottelin muovista juttua kädessäni ja mietin että mikä ihme tämä on?? 😀 (paketeissa kestää yleensä niin kauan tulla, että olin jo ehtinyt unohtaa mitä olin tilannut 😀 )


No, vempain aka leimasin pääsi heti kotona testaukseen, ja en voisi olla tyytyväisempi!! 🙂

Kuvat puhukoon puolestaan!

Hintaa leimasimelle tuli alle 10 euroa, ja uskon että tämä pääsee kovaan käyttöön häiden lähestyessä! 🙂

 

Julkaistu 10.12.2016

1kommentti
  • Heli Koskelainen
    kesäkuu 23, 2019 at 9:33 pm

    Voitko laittaa linkin mistä tilasit? Oliko postikulut hurjat?

Vastaa