Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Yksi kohokohdista: pieni ja suloinen donitsibaari

Yksi kohokohdista: pieni ja suloinen donitsibaari

Kerroin aiemmin, että häihimme tulisi donitsibaari. Donitsit tulivat Punavuoresta, Brekku in bed -yrityksestä. <3 Niitä oli kolmea sorttia: mustikkaa, passion-appelsiinia ja ruusu-vadelmaa. Jälkimmäinen oli oma suosikkini.

Donitsibaari oli hyvin simppeli. Vaikka olen nähnyt paljon seinälle tulevia donitsibaareja, halusin ehdottomasti, että kattaus tulee pöydälle. Donitsit aseteltiin kaasoni isän tekemään donitsitelineeseen. Ruusu-vadelmadonitseja laitettiin lisäksi kakkulautaselle ja sekaan muutama ruusu koristeeksi. Viirin ostin Papershopista ja se edustaa Rifle Paperin takuuvarmaa tyyliä. Suloiset herkkutikut löytyivät Calligraphen.fi-verkkokaupan valikoimasta. Myös mintun väriset servetit olivat samasta paikasta.

Suosittelen tutustumaan heidän laajaan juhlavalikoimaansa täältä.

Pöytä, pukkijalat ja kangas (liina) olivat Ikeasta. Maljakossa rehotti eukalyptusta, jota oli muuten todella haasteellista löytää satokautensa vuoksi heinäkuun puolivälissä.

Donitsibaari aiheutti pientä odotusta, koska en ollut ajatellut ihan loppuun asti, kuinka hidasta donitseja on asettaa telineeseen. Henkilövahingoilta vältyttiin ja kaikki nälkäiset odottajat saivat lopulta donitsinsa.

Viiri Rifle Paper (Papershop), lautasliinat ja herkkutikut Calligraphen.fi, donitsiteline DIY- ystävän taitava iskä!

– Henna

Kuvat: Mirai Image/ Timo Saarinen

Ei kommentteja

Jätä vastaus