Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

DIY trendikäs donitsiseinä

Hääpaikan hauska katseenvangitsija on värikäs donitsiseinä. Näppäräsorminen askartelee herkkuseinän itse ja koristelee jokaiselle vieraalle oman nimikkodonitsin.

Vinkki 1: Herkkualttari koristellaan kukkasin.
Helpot pöytäkoristeet syntyvät, kun pujotat tarjoiluastian jalan tyveen kukkasienen, johon pistelet häiden väriteemaan sopivia kukkia. Koristeet pysyvät yön yli kauniina viileässä.

Vinkki 2: Donitsiseinä on yksinkertainen tehdä itse.
Poraa esimerkiksi vanerilevyyn reijät ja upota niihin orret donitseja varten. Maalaa koko komeus myrkyttömällä maalilla.

Vinkki 3: Kakkutelineille asetellut koristeelliset munkit ja donitsit korvaavat perinteisen hääkakun.

Älä tyydy vain yhteen sorttiin! Häissä saa hullutella, joten anna mielikuvituksen lentää ja valitse seinälle kaikkia lempimakujasi.

Donitsiseinä Kalm kitchen Kukat Hannah Berry Flowers Kuvat Marianne Taylor Photography

Lue lisää:

Yksi kohokohdista: pieni ja suloinen donitsibaari

Donitsibaari pelastettu! Herkullisimmat vegaaniset donitsit tulevat Punavuoresta

Donitsibaari korvaa hääkakun

Ei kommentteja

Vastaa