Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Pöytänumeroiden ideointia

Pöytänumeroiden ideointia

Yksityiskohdat ovat mielestäni häiden järjestelyissä tärkeitä. Minusta on hauskaa, kun koristeluihin voi panostaa huokealla, mutta kekseliäällä tavalla. En ole suoranaisesti kätevä käsistäni, mutta kyllä meikäläiseltäkin onnistuu simppeli “leikkaa ja liimaa” -askartelu. Kokosin tähän muutaman erilaisen itse toteutettavan pöytänumeroidean.

1. Lapsuuden kuvat käyttöön

Ihana idea, jossa pääsee hyödyntämään myös lapsuuden valokuvia. Kuvat kertovat omaa tarinaansa ja varmasti toimivat hyvänä ice breakkerina pöytäkeskuteluille. Kuvien allehan voi kirjoittaa pienen tarinan ja kertoa vaikkapa milloin se on napattu. Kuvien kehittäminen on suhteellisen kallista, mutta jos käytössä on printteri, hyödynnä sitä. Tämän päivän tulostimilla saa printattua todella hyvää jälkeä.

pöytänumerot

Kuvakaappaus: Weddingsonline

2. Numeroiden sijaan, nimeä pöydät lempiyhtyeiden/-leffojen tai lempparibiisien mukaan

Miksi tyytyä vain numeroihin? Pöydäthän voi nimetä myös hääparin lempiasioiden, kuten vaikkapa artistien mukaan. Tiedän, että ainakin minun sulhaseni olisi todella innoissaan jos häissämme olisi KISS-pöytä.

3. Kerro tarinanne numeroiden avulla

Numeroilla on merkitystä, sillä jokainen pöytänumero kertoo myös osan tarinaanne. Esimerkiksi pöytä nro. 3 “Tapasimme toisemme 3.3.2012”.

4. Kuvia vieraista

Pöytänumeroiden sijaan, esittele pöytäseurue kuvin. Helpoiten tämä tapahtuu tilaamalla kuvista polaroidversiot. Idea on työläs toteuttaa, mutta ei niin kallis kuin luulisi. Itse olen käyttänyt Printiciä polaroidien kehittämiseen. Laatu on hyvä ja hinnat edulliset. Toinen versio tästä ideasta on se, että kortin yhtyeydessä kerrotaan jotain pientä kyseisessä pöydässä istuvista vieraista tai esimerkiksi heidän suhteestaan hääpariin. Esimerkiksi “Tiina, morsiamen lapsuuden ystävä”.

Mikä näistä on suosikkisi?

 

 

 

 

 

1Kommentti

Jätä vastaus