Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Auta minua löytämään unelmieni puku!

Auta minua löytämään unelmieni puku!

Häämekon etsiminen on osoittautunut yllättävän hankalaksi. Oletin, että sopivia mekkoja on pilvin pimein, mutta kierrellessäni liikkeitä olen huomannut, ettei asia olekaan ihan näin. Eniten minua harmittaa se, että kerran jo löysin täydellisen puvun, mutta hölmönä päästin sen käsistäni.

Hääpuku

Käytettyjä häämekkoja Lovebirdsissä

Käytettyjä häämekkoja Lovebirdsissä

 

Unelmieni hääpuku on pitsinen, merenneitomallinen puku, jossa on näyttävä pitsinen tai avoin selkä, napit tai vetoketju – ei nyöritystä. Olen tehnyt ajatuksen tasolla päätöksen, että ostan mekon käytettynä tai jos sattuu hyvä tuuri, tarjoushintaan uutena liikkeestä. Siihen on useita syitä, keskeisin on raha. Budjettiin ei yksinkertaisesti mahdu mekkoa joka maksaa yli 1000 euroa. Sitä paitsi kierrätetyn mekon käyttäminen on ekologista. Minua myös kiehtoo ajatus siitä, että voisin löytää huokealla hinnalla mekon, joka on kuitenkin täysin uudenveroisessa kunnossa. Harvemmin sitä tulee hääpäivänään rymyttyään niin, että mekko on tuhon oma. Hääpuvun etsiminen käytettynä ei ole kuitenkaan helpointa hommaa.

Minua on jäänyt suunnattomasti vaivaamaan ihan ensimmäinen hääpuku, jota sovitin Lovebirds–liikkeen pisteellä Save The Date –messuilla viime vuonna. Puku istui todella hyvin ja oli sellainen mitä olin kaavaillutkin, mutta siinä hetkessä ajattelin, että enhän minä voi ensimmäistä sovittamaani pukua ottaa. Iso virhe! Mekko on jäänyt kummittelemaan mieleeni ja joka kerta selaillessani pukuja netissä näen mielessäni vain tuon mekon. Epätoivoista. Aivan kuin etsisin neulaa heinäsuovasta. Olen käynyt näyttämässä kuvaa mekosta Lovebirds-liikkeessä, mutta ikävä kyllä myyjätkään eivät muistaneet puvun merkkiä.

Hakusessa on siis tämä mekko. Tunnistatko tämän puvun?

Hakusessa on siis tämä mekko. Tunnistatko tämän puvun?

Niinpä jos tunnistat puvun oheisesta kuvasta, niin ota minuun yhteyttä. Mekon löytymiseen johtaneesta vihjeestä on luvassa palkkio. Voi kuulostaa epätoivoiselta, mutta aina kannattaa yrittää. Olisihan se hieno tarina, jos tätä kautta tai jostain tuon mekon löytäisin!

Olen etsinyt pukuja netistä selailemalla Facebook-kirppiksiä ja Häätori.fi:tä. Olen selaillut mekkoja niin ahkerasti, että iltaisin kun suljen silmäni, puvut vain vilisevät mielessä. Pahin pelkoni on, että aika loppuu kesken ja joudun tyytymään pukuun, joka on ”ihan kiva”. Uskon kuitenkin, että se oikea puku vielä löytyy ja uskon myös, että kaikki tämä etsintä tulee olemaan sen arvoista.

Olisi mahtava kuulla miten sinä löysit unelmiesi hääpuvun?

13 Kommenttia
 • Arja Salo
  syyskuu 7, 2015 at 11:53 am

  Hei meillä on tällainen mereneitohelmainen luomus. On vaan uutta 2016 mallistoamme????????

  • admin
   syyskuu 7, 2015 at 9:34 pm

   Moikka Arja! Oih kiitos vinkistä 🙂 -Petra

 • Alexandra
  syyskuu 7, 2015 at 2:43 pm

  Hmm.. Onkohan tuo puku Pronoviaksen Django-puku? Jos on niin Stockalla ainakin ollut myynnissä. Omaan San Patrick Harry-pukuu rakastuin Niinattaressa, ja löysin sen sittemmin omassa koossani käytettynä Tori.fi;stä 🙂 Lottovoitto 🙂

  • admin
   syyskuu 7, 2015 at 9:34 pm

   Ooh sinulla on kyllä käynyt hyvä tuuuri :)! Kiitos vinkistä! Kovasti tosiaan siltä näyttää! Yritän metsästää ko. puvun vielä sovitukseen 🙂 -Petra

 • K
  syyskuu 7, 2015 at 3:54 pm

  Ihan sataprosenttisen varma en tietenkään voi olla, mutta kovastihan tuo muistuttaa St. Patrick by Provoniasin Harry-nimistä pukua.. Onnea etsintään!

  • admin
   syyskuu 7, 2015 at 9:33 pm

   Kiitos vinkistä! Kyseisen merkin pukua olen itseasiassa menossa sovittamaan 🙂 -Petra

 • Laura
  syyskuu 7, 2015 at 9:10 pm
  • admin
   syyskuu 7, 2015 at 9:33 pm

   Huh! Sydän ihan pompsahti! Näyttää todella paljon tuolta! Vau, kiitos tuhannesti! Nyt yritän vielä löytää ko. puvun sovitukseen jostain. Olisikohan se tämä? KIITOS! -Petra

 • Kristina
  syyskuu 8, 2015 at 7:56 am

  Tämäkin näyttää aikalailla samalta/samanlaiselta? Tuli FB:n Hääkirpputori-ryhmässä juuri ilmoitus vastaan http://www.tori.fi/vi/21438939.htm

  • admin
   syyskuu 13, 2015 at 8:16 pm

   Kristina kiitos kommentista ja vinkistä 🙂 Tuo mekko on kyllä upea ! -Petra

Jätä vastaus