Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Anoppi ja miniä – voiko suhde toimia?

Anoppi ja miniä – voiko suhde toimia?

Tässä maailmassa on olemassa toinen nainen joka tietää sulhasestani yhtä paljon kuin minä, tai oikeastaan enemmän. Tämä nainen on tietenkin hänen äitinsä. Voiko miniän ja anopin suhde olla koskaan toimiva?

anoppi

Olen kuullut monia kauhutarinoita miniän ja anopin suhteista. Joskus käy niin kuin elokuvissa ja sulhasen tai morsiamen äiti ei vain hyväksy uutta tulokasta. Ensikohtaamisesta lähtien anopilla ja miniällä saattaa olla meneillään valtataistelu joka taas voi aiheuttaa riitoja. Minusta olisi kamalan surullista, mikäli suhteet tulevan aviopuolison vanhempiin olisivat niin solmussa, ettei esimerkiksi yhteiset joulut tulisi kuuloonkaan.

Olen onnekas, sillä Samulin äiti, Päivikki on todella ihana ihminen. Koska välimatkaa on jonkun verran, näemme muutaman kerran vuodessa, loma-aikoihin kuten kesällä tietenkin enemmän kuin talvella. Aina kun näemme, teemme jotain kivaa porukalla, käymme teatterissa, museoissa ja suunnitelmissa on tulevaisuudessa myös yhteinen reissu. Minulla on aina ollut sellainen fiilis, että olen tervetullut perheeseen ja tietenkin myös Samulin muu perhe on aivan ihana. Olen todella onnellinen siitä, että olen saanut päässyt tutustumaan näin mahtaviin ihmisiin, he ovat minulle kuin omaa perhettä. Oloni on Samulin perheen kanssa hyvin luonteva, saan olla täysin oma itseni. Kaikilla ei tilanne ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin minulla.

anoppi ja miniä 12283315_10153811205759529_400618653_n

Jos tilanne ei ole hyvä, voi ehkä myös miettiä mitä itse voi asialle tehdä? Anopin ja miniän suhde ei ole vain kahdenkeskinen vaan siihen olennaisesti kuuluu myös sulhanen. On tärkeää, että aikuinen lapsi osaa asettaa rajat omille vanhemmilleen. On oltava itsenäinen, niin ettei anna äitinsä tai isänsä vaikuttaa ihan kaikkiin päätöksiin. Toinen tärkeä juttu on molemmin puolinen kunnioittaminen. Ihan kuin missä tahansa ihmissuhteessa, toisen mielipiteitä ja arvoja täytyy arvostaa. Myös toisen erilaisuuden hyväksyminen on tärkeää.

 

Millaiset välit sinulla on tulevan anopin kanssa?

Ei kommentteja

Jätä vastaus