Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Boho hääblogi  / Alttarilla vierelläni voisi seisoa mies tai nainen

Alttarilla vierelläni voisi seisoa mies tai nainen

On ihanaa mennä naimisiin aikana, jolloin rakkaus on viimein tasa-arvoista (tai ainakin tasa-arvoisinta tähän asti). On pelkkää sattumaa, että tuleva puolisoni on mies. Jos hän olisi sattunut olemaan nainen, tulevaisuuden suunnitelmamme olisivat olleet aika paljon mutkikkaammat.

On käsittämätöntä, että tämä tapahtuu vasta nyt. Aion kuitenkin keskittyä olemaan kiitollinen, että tämä tapahtuu edes nyt.  Ei pliis enää olla juntteja ja ajatella, että rakkaus ei kuuluisi kaikille.

Joskus ajattelin, että menisin naimisiin vasta silloin, kun se on kaikille mahdollista samalla tavalla. No itsekkäistä syistä hääsuunnitelmat alkoivat rullaamaan jo aiemmin, mutta huippua, että ollaan nyt tässä. Ehkä parinkymmenen vuoden päästä lapseni ihmettelee, että hänen syntyessään kaksi naista eivät saaneet mennä naimisiin. Toivottavasti ihmettelee – toivottavasti silloin se on jokaiselle itsestäänselvää.

“Sielut ne rakastuu eikä ruumiit”

Pyhimys

-Henna

Ei kommentteja

Jätä vastaus