Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Filosofin morsian  / Hääviikon näpertelyt

Hääviikon näpertelyt

Viimeinen hääviikko oli tarkoituksesta poiketen hieman askartelupainoitteinen. Hieman-sanan painotus siitä syystä, että askartelu koostui enimmäkseen paperien ja narujen leikkaamiseen mattoveitsellä… Päädyimme toteuttamaan pienen näpertelyn vaativat kortit/tulosteet plaseeraukselle, vihkiohjelmalle, hääohjelmalle, pöytänumeroille sekä menukortteihin.

 

Toteutimme visuaalisen ilmeen Canva-sivustolla. Valmiita pohjia ohjelmille olisi ollut, mutta morsian päätyi rakentamaan sisällön itse. Pohdimme korttien kokoja ja päädyimme siihen, että  yhdestä A4 tulosteesta saisi (riippuen ohjelmasta) leikattua 4-9 erillistä korttia.

 

Tulostuksessa käytetty paperi on normaalia tulostuspaperia jämäkämpää ja sen pinnalla on pientä “kohokuviota”. Parhaimmat vaihtoehdot papereihin löytyi meille hieman yllätyksenä Sinellistä!

Vihkiohjelmat jaettiin morsiammen veljen sekä hänen tyttöystävän toimesta kirkon ovilla ja hääohjelma sekä menukortit odottivat häävieraita omalla paikallaan ruokapöydässä. Plaseeraus opasti vieraat pöytiin juhlatilan ovella.

 

Suhteellisen pienestä panostuksesta huolimatta olimme tyytyväisiä lopputulokseen. Alkuperäisessä suunnitelmassa näitä ei ollut tarkoitus tehdä, mutta jälkikäteen todettuna olivat nämä kumminkin mukava lisä 🙂

 

-Filosofin morsian

Ei kommentteja

Vastaa