Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blog

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Häämimmit  / 3 kuukautta häihin

3 kuukautta häihin

Nyt kun häihin on enää/vielä 3 kuukautta, alkaa asiat todenteolla konkretisoitumaan. Häät nousevat monestikin puheenaiheeksi kaasojen sekä muiden ystävien kanssa jutellessa. Hääaskareet ovat meillä hyvässä mallissa, joten olo on vielä toistaiseksi aika stressitön. Hieman listausta asioista, mitä asiat ovat to do -listalla:

  • Vihkikaavan suunnittelu, vihkijän tapaaminen ja esteettömyystodistusten vienti.
  • Juomien hakureissu, tämä on onneksi A:lla hanskassa.
  • Bändiasioiden miettiminen. Soitettavien kappaleiden päättäminen. Kaason kanssa Spotify -listan teko.
  • Puvun muokkaus ja haku Helsingistä.
  • Kaasojen mekot! Nämä ovat vielä hieman vaiheessa, mutta suunnitteilla…!
  • Istumajärjestyksen miettiminen RSVP:n umpeutuessa. Vielä on onneksi kuukausi tähän aikaa.
  • Kakkubuffetin koeversioiden teko. Kakkujen maut ovat päätetty, vielä pitäisi leipoa!

Hääkimppujen suhteen asiat ovat hyvällä mallilla. Olen ollut kukkakauppaan yhteydessä ja olemme päättäneet hääkimppumme. Myös koristelut ovat hyvällä mallilla. Suurin osa koristeista on hankittu, vain pieniä asioita kuten ulkotulet, polaroid-kameran filmit, pillit yms. ovat hankkimatta. Saimme tilattua myös A:n siskon suunnittelemat menu-/ohjelmakortit pöytiin, jotka ovat mahtavat!! Puvut sekä muut asusteet ovat hankittu, kampaajat ja meikkaajat varattu. Tapasimme myös kesälomalla cateringin. Saimme päätettyä menun! Pikkuhiljaa asiat alkavat tuntumaan todelta! Can’t wait till December <3

Ihanaa viikkoa!

-E

Ei kommentteja

Vastaa