Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Vintage-henkiset kukkakuoret hääkutsuihin

Vintage-henkiset kukkakuoret hääkutsuihin

Saimme hääkutsuistamme ensimmäisen version sähköpostiin tässä muutama päivä sitten (haluamme säilyttää kutsumme salaisuutena, joten kuvaa en vielä blogiin laita ;). En oikeasti malta odottaa, että voisin viedä kutsut postiin, mutta ennen sitä olisi vielä viimeisteltävä ne sekä löytää sopivat kirjekuoret. Pakko sanoa, että olen yllättynyt siitä, ettei kaipaamiani kirjekuoria löydykään ihan jokaisesta nettikaupasta, vaikka teema, jota etsin, on melko yksinkertainen. Kutsumme suunnitelee ystävämme Severi Romsi ja niistä saa jo hieman vihiä häiden tulevasta teemasta sekä mahdollisesti myös hääkimpusta.

Mukaan kuoreen tulee myös info-paperi, jossa kerromme tarkemmin tietoa tulevasta juhlasta (lue tekstien ideoinnista lisää täältä). Pienoiseksi ongelmaksi ovat nyt muodostuneet kirjekuoret. Suunnitelmissa olisi ruskeat, mattapintaiset kuoret, joiden materiaali voisi olla jotain hieman rosoisempaa. Jotain sen suuntaista löysin Papershopista, joka ei muuten ole pelkkä nettikauppa, vaan myös kivijalkaliike täällä Helsingin Punavuoressa. Kaupassa voisi fiilistellä tuntikausia, sillä siellä on vaikka mitä ihanaa julisteista kalentereihin. Täältä voi tilata myös hääkutsut, joten kannattaa tutustua heidän mallistoihin.

Kirjekuorien sisälle olen kaavaillut sisuspaperia, jossa mahdollisesti olisi samanlaista kukkaa kuin mitä itse kutsussa. Tälläisia kuoria on liki mahdotonta löytää valmiina. Etsystä bongasin kuitenkin juuri sellaista sisäpaperia kuin mitä olin etsinytkin. Ilmeisesti tuolta Etsyn kaupasta nämä paperit pystyy itse printtaamaan – hienoa, ei siis tarvitse odotella mitään postia rapakon takaa. Ainut asia joka mietityttää on tuo koko. Googlailin hieman ja ilmeisesti paperit pitäisi printata 8,5″ x 11″ -kokoiselle arkille, joka meidän mittapuulla tarkoittaa (Wikipedian mukaan – kyllä LUIN tämänkin sieltä :D) 215.9 mm x 279.4 mm. En nyt siis ihan ymmärrä, onko tuo A4 vai mikä koko?

 

hääkutsut

Kuvakaappaus: etsy.com

 

Kyseisen kaupan sivulta löytyy myöskin Youtube-linkki, jossa näytetään miten sisäpaperi kiinnitetään kuoreen. Pientä askartelua olisi siis luvassa. Hinnat ovat minusta kuitenkin todella kohtuulliset, en tosin ole varma kuinka monta arkkia tuolla hintaa pystyy printtaamaan. Toisaalta kun mietii esimerkiksi omaa tapaa avata kirjekuori, niin eikö nuo sisäpaperit mene hieman hukkaan? Luulen, että moni muukin riuhtaisee tai repii kuoren vain auki. Harva meistä availee kiinni liimattua kuorta rauhallisesti, pieteetillä. Asia vaatii siis hieman vielä tutkailua ja suunnittelua. Olen nimittäin kamalan kärsimätön askartelija, joten jos jokin vaatiin oikein pikku tarkkaa työtä, menee minulla helposti hermot. Pitää siis kutsua talkooväkeä koolle, kunhan saamme nämä kaikki tarpeet tilattua.

Ei kommentteja

Jätä vastaus