Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Häämarsseja

Häämarsseja

Availin taas kyynelkanavia ihan huolella, kun fiilistelin (ja etsiskelin) meille sopivaa musiikkia kirkkoon. Aiheesta oli oiva listaus meidän Facebookin Häät 2016 -ryhmässä ja siitä inspiroituneena päätin vinkata teille lukijoilleni myös erilaisia häämarssi kappaleita.

Kirjoitin jo aiemmin siitä, kuinka monia häihin liittyvä asia saa minut niin liikuttuneeseen tilaan, että alan vollottamaan. Maskarat levisivät myös, kun rupesin käymään häämarssilistaa läpi, eli siis kappaleita jotka voisivat soida, kun astelen kirkon käytävää pitkin alttarille, ja kun me Samulin kanssa yhdessä poistumme sieltä avioparina.

Oma suosikkini on ehdottomasti Juhlamarssi Prinsessa Ruususesta, enkä ole ainut, sillä kyseinen kappale taitaa olla suosituin häämarssi. Toinen kipale johon olen täysin rakastunut on Aamiainen Tiffanyllä -elokuvasta tuttu Moon River. Häämarssiksi se ei kuitenkaan taida olla ihan paras, joten mietin voisiko kyseisen kappaleen esittää kirkossa vihkimisen välissä. Mikäli sinulla on häämarssi vielä hakusessa niin tässä muutamia ideoita.

 

Trumpet Voluntary

Air (Johann Sebastian Bach)

Autumn (Vivaldi “The Four Seasons”)

Canon in D

Preludi C-duuri

 

Myrskyluodon Maija

Juhlamarssi Prinsessa Ruususesta

Häämarssi (Toivo Kuula)

 

Come Away With Me (Norah Jones)

At Last (Etta James)

The Look Of Love (Diana Krall)

Moon River

La Vie En Rose

 

Tuleeko mieleen muita häämarssiksi sopivia kappaleita?

Ei kommentteja

Jätä vastaus