Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Nimikorttien ideointia

Nimikorttien ideointia

Hurjaa miten nopeasti aika menee eteenpäin, varsinkin näin keväällä. Häihimme on enää aikaa reilu viisi kuukautta! Tässä yksi päivä pohdittiin Samulin kanssa, että itse hääpäivä menee varmasti tosi nopeasti! Jotten kaikki menisi hetkessä ohi, kannattaa näistä järjestelyistä ottaa ilo irti. Blogini täyttää muuten pian vuoden! Tarkemmin sanottuna 11.4 vietetään blogin syntymäpäiviä, joten ajattelin päräyttää silloin jonkun kisan pystyyn, miltäs kuulostaa?

Meidän häävalmistelut alkavat olemaan tosiaan melko hyvällä tolalla, Samuli vuokrasi puvun (lue siitä lisää täältä), ja nyt väsäilemme kutsuja, pöytäkortteja sekä ohjelmia. Eli häiden niin sanottu graafinen ilme on vielä hieman kesken. Emme ole vielä päättäneet, millaiset nimikortit haluaisimme. Muutama idea korteista on jo, mutta selailtuani Pinterestiä, tuli muutama idea lisää. Voisi sanoa, että nimikorttien suhteen on jo runsaudenpula.

pöytäkortit

Sirot eläinsiluettikortit on hauska idea. Myös omanimi kaiverrettuna puuhun on todella hieno. Kuvakaappaus: thenaturalweddingcompany.co.uk//etsy.com

nimikortti

Ihanan yksinkertaista. Kuvakaappaus: stylemepretty.com 1 & 2

Untitled design (49)

Kuvakaappaus: ruffledblog.com//bhldn.com

nimikortit

Ihana idea, mutta ehkäpä sopivin syys/talvihäihin. Kuvakaappaus: apracticalwedding.com // uffledblog.com

Ei kommentteja

Jätä vastaus