Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogi  / Inspiraatiota häämeikkiin ja kampaukseen

Inspiraatiota häämeikkiin ja kampaukseen

Minulla on käynnissä tuskainen hiusten kasvatusprosessi hääkampausta varten. Tuskainen siitä syystä, että olen lähes aina pitänyt tukkani lyhyenä, sillä ohut suomalainen hiuslaatu (eikä lyhyt pinnani) kestä hiusten pitkäksi kasvattamista. Nyt on menossa hermoja raastava välivaihe, jolloin hiuksia ei saa laitettua mitenkään muuten kuin kiinni. Mallia ei ole sitten niin minkäänlaista.

Toki lyhyeenkin tukkaan saa upeita kampauksia, mutta ajattelin, että hieman pidemmällä letillä minulla olisi enemmän valinnan varaa kampauksien suhteen. Fiilistelin aiemmin blogissa hääkampauksia lyhyemmille hiuksille (pääset lukemaan jutun täältä) ja nyt tutkailin hieman Pinterestiä apuna käyttäen, millainen meikki ja kampaus kokonaisuus olisi minulle hyvä.

Uskon täysin, että sitten kun varaan häämeikin ja kampauksen tekijän, on hänellä varmasti myös visio tai vinkit siitä mikä minulle sopii. On kuitenkin ihan hyvä olla tiedossa se, millaista lookkia itse hakee. Toinen ihminen näkee sinut ja parhaat puolesi kuitenkin eri tavalla. Uskon siihen, että on tärkeää hääpäivänä näyttää omalta itseltään, vaikka onkin ehostautunut juhlaan.

häämeikki, hääkampaus, häälook

Kuvakaappaus: weddingsonline.ie//elstile-spb.ru

häämeikki, hääkampaus

Kuvakaappaus: bridesofadelaide.com // http://makeuptutorials.com/

hääkampaus

Kuvakaappaus: modwedding.com

hääkampaus, häämeikki, häälook

Kuvakaappaus: modwedding.com// aprendamaquiagem.com

 

Tuleeko mieleen vinkkejä hiusten kasvatukseen liittyen?

Ei kommentteja

Jätä vastaus