Vuosipäivä – luksusta arkeen

Juhlitaanko häiden jälkeen edelleen myös vuosipäiviä vai ainoastaan hääpäiviä? Tämä oli ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni tätä tekstiä kirjoittaessa. Aika näyttää – vuoden päästä olemme varmasti viisaampia asian suhteen.

Lauantaina oli meidän vuosipäivämme ja suunnittelimme päivästä erityisen, meidän näköisemme. Aloitin päivän häämeikin ja -kampauksen koeversioilla, miehen jäädessä vielä kotiin nukkumaan. Teen aiheesta oman julkaisunsa, mutta oli aivan ihanaa yhdistää koeversiot meille tärkeälle päivälle.

Koemeikin – ja kampauksen jälkeen suuntasimme katsomaan Jokereiden play off -peliä Hartwall Arenalle. Peliä seurasimme aitiosta käsin, kera hyvän seuran ja juoman. Peli ei mennyt ihan putkeen, mutta se ei lannistanut tunnelmaa. Ottelun päätyttyä otimme taksin keskustaan ja kirjauduimme sisään hotelliin. Made in Haven -häätapahtumassa tehty huonekierros teki minuun vaikutuksen, joten hotelliksemme valikoitui Hotel Haven kauppatorin kupeesta. Kävimme pikaisesti viemässä tavaramme huoneeseen ja jatkoimme Belge Bar&Bistroon, johon olimme tehneet pöytävarauksen.

Belge valikoitui ravintolaksemme, sillä halusin pitkästä aikaa syödä simpukoita. Mieheni ei ollut niitä aiemmin maistanut, mutta otti rohkeasti myös Menu Belgen. Alkuruokana oli etanapannu homejuuston ja valkosipulin kera. Pääruoaksi tarjoiltiin sinisimpukoita valkoviinikastikkeessa. Illallisen kruunasi suklaafondant -kakku vaniljajäätelöllä ja suklaakastikkeella. Ruokailu oli menestys, ja ilokseni myös mies piti ruuista. Voimme siis jatkossakin käydä syömässä minun lempiruokiani.

Ruuan jälkeen suuntasimme takaisin hotellille, iltaa jatkoimme vielä tovin Bar Havenissä. Pelasimme takan ääressä shakkia, jossa mies vei voiton (tähän tarvitaan varmasti vielä uusinta, sillä en tykkää häviämisestä!). Elämäni paras mojito, ihanin mahdollinen seura sekä rauhallinen ja viihtyisä tunnelma sopivat täydellisesti loppuiltaamme.

Hotel Havenista varattu huone kruunasi vuosipäivämme. Teimme illan aikana päätöksen, että tilaamme seuraavan päivän aamiaisen huoneeseen. Aamiainen tuotiin pyynnöstämme kello yhdeltätoista. Otimme myös myöhäisen huoneen luovutuksen, jolloin saimme nauttia hieman pidempään ihanan pehmeistä lakanoista ja leveästä sängystä.

Takana on meidän mielestämme täydellinen viikonloppu, josta emme muuttaisi mitään jääkiekkopelin lopputulosta lukuun ottamatta. Rakastan tulevaa aviomiestäni yli kaiken enkä malta odottaa, että pääsen hänen kanssaan naimisiin. Oloni on suorastaan siirappinen, rakkaushuurteinen ja elän tällä hetkellä melko korkealla pilvilinnassa. Näistä tunnelmista on hyvä suunnata katse kohti tulevaa työviikkoa ja palata hääsuunnitteluiden pariin. Tulevan viikon aikana on tarkoitus viimeistellä hääkutsumme ja saada ne postitettua.

Ihanaa viikkoa kaikille!

– Sara ♥

Artikkelikuva: Fred Vilhelm Photography

Jaa tämä julkaisu:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • All
  • Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
  • Aika meidän tullut on
  • Cutting the Cake together
  • DIY & Suunnittelu
  • Filosofin morsian
  • Hääblogi
  • Hääblogit
  • Häämimmit
  • Inspiration
  • Jotain punaista
  • Jotain valkoista
  • Kahden morsiamen häät
  • Mangoa ja tahmariisiä
  • Muoti & Kauneus
  • Oikeat Häät
  • Rakkaudella, Rea
  • Syyskuussa tahdomme
  • testikategoria
  • Uncategorized
  • Vihdoinkin Häät
All
  • All
  • Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame
  • Aika meidän tullut on
  • Cutting the Cake together
  • DIY & Suunnittelu
  • Filosofin morsian
  • Hääblogi
  • Hääblogit
  • Häämimmit
  • Inspiration
  • Jotain punaista
  • Jotain valkoista
  • Kahden morsiamen häät
  • Mangoa ja tahmariisiä
  • Muoti & Kauneus
  • Oikeat Häät
  • Rakkaudella, Rea
  • Syyskuussa tahdomme
  • testikategoria
  • Uncategorized
  • Vihdoinkin Häät
Art of Cakes -hääkakkuleipomon hääkakkuluomuksen osa

Hääkakku ja jälkiruokapöytä häiden vau-elementteinä

Upea kakkutaideteos, käsin tehdyt vaahtokarkit ja pakastealtaan halpisdonitsit tarjosivat jokaiselle jotakin

Lue julkaisu

Häämenu voi tukea hääteemoja ja luoda tunnelmaa – onko hyvä ruoka häissä tärkeää?

Hääteemamme meri ja glamour näkyivät selvästi häämenussamme. Hääaterian pääraaka-aineet olivat merellisesti kala ja äyriäiset, ja glamouria edustivat ylelliseksi mielletyt raaka-aineet kuten tryffeli ja savustettu mäti, …

Lue julkaisu

Villit polttarit Himoksella!

Tarot-kortteja, Einiä suuteloiva MikKen ja yllätysesiintyjä…

Lue julkaisu

Häiden ohjelma, osa 1: Hääpari esiintyy omissa häissään

Olen häävieraana aina rakastanut ohjelmanumeroita, joissa hääpari on itse äänessä. Koska lisäksi viihdyn huomion keskipisteenä, olen tietysti aina haaveillut, että omissa häissäni olisi hääparia esille …

Lue julkaisu

Hangon taikaa – ihana häätunnelma Hangon Casinolla

Hangon Casinon miljöö ja tunnelma vastasivat täydellisesti sitä, mitä haimme hääpaikkaa valitessamme. Kuten eräs ystäväni jälkikäteen kuvaili, kaikessa tuntui Hangon-taika ja oli kuin olisimme juhlineet …

Lue julkaisu
morsian merenneitomallisessa hääpuvussa Hangon Casinonrannassa

Morsiamen look, osa 1 – unelmieni hääpuku

Vaikka vierastankin täydellisyyden hehkuttamista hääsomessa, häälookini osalta on pakko sanoa, että siitä en muuttaisi pienintäkään yksityiskohtaa. Se oli kaikilta osin juuri sellainen kuin olin unelmoinut, …

Lue julkaisu