Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

 

Blogi

Mennään naimisiin / Hääblogit  / Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame  / Vuosipäivä – luksusta arkeen

Vuosipäivä – luksusta arkeen

Juhlitaanko häiden jälkeen edelleen myös vuosipäiviä vai ainoastaan hääpäiviä? Tämä oli ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni tätä tekstiä kirjoittaessa. Aika näyttää – vuoden päästä olemme varmasti viisaampia asian suhteen.

Lauantaina oli meidän vuosipäivämme ja suunnittelimme päivästä erityisen, meidän näköisemme. Aloitin päivän häämeikin ja -kampauksen koeversioilla, miehen jäädessä vielä kotiin nukkumaan. Teen aiheesta oman julkaisunsa, mutta oli aivan ihanaa yhdistää koeversiot meille tärkeälle päivälle.

Koemeikin – ja kampauksen jälkeen suuntasimme katsomaan Jokereiden play off -peliä Hartwall Arenalle. Peliä seurasimme aitiosta käsin, kera hyvän seuran ja juoman. Peli ei mennyt ihan putkeen, mutta se ei lannistanut tunnelmaa. Ottelun päätyttyä otimme taksin keskustaan ja kirjauduimme sisään hotelliin. Made in Haven -häätapahtumassa tehty huonekierros teki minuun vaikutuksen, joten hotelliksemme valikoitui Hotel Haven kauppatorin kupeesta. Kävimme pikaisesti viemässä tavaramme huoneeseen ja jatkoimme Belge Bar&Bistroon, johon olimme tehneet pöytävarauksen.

Belge valikoitui ravintolaksemme, sillä halusin pitkästä aikaa syödä simpukoita. Mieheni ei ollut niitä aiemmin maistanut, mutta otti rohkeasti myös Menu Belgen. Alkuruokana oli etanapannu homejuuston ja valkosipulin kera. Pääruoaksi tarjoiltiin sinisimpukoita valkoviinikastikkeessa. Illallisen kruunasi suklaafondant -kakku vaniljajäätelöllä ja suklaakastikkeella. Ruokailu oli menestys, ja ilokseni myös mies piti ruuista. Voimme siis jatkossakin käydä syömässä minun lempiruokiani.

Ruuan jälkeen suuntasimme takaisin hotellille, iltaa jatkoimme vielä tovin Bar Havenissä. Pelasimme takan ääressä shakkia, jossa mies vei voiton (tähän tarvitaan varmasti vielä uusinta, sillä en tykkää häviämisestä!). Elämäni paras mojito, ihanin mahdollinen seura sekä rauhallinen ja viihtyisä tunnelma sopivat täydellisesti loppuiltaamme.

Hotel Havenista varattu huone kruunasi vuosipäivämme. Teimme illan aikana päätöksen, että tilaamme seuraavan päivän aamiaisen huoneeseen. Aamiainen tuotiin pyynnöstämme kello yhdeltätoista. Otimme myös myöhäisen huoneen luovutuksen, jolloin saimme nauttia hieman pidempään ihanan pehmeistä lakanoista ja leveästä sängystä.

Takana on meidän mielestämme täydellinen viikonloppu, josta emme muuttaisi mitään jääkiekkopelin lopputulosta lukuun ottamatta. Rakastan tulevaa aviomiestäni yli kaiken enkä malta odottaa, että pääsen hänen kanssaan naimisiin. Oloni on suorastaan siirappinen, rakkaushuurteinen ja elän tällä hetkellä melko korkealla pilvilinnassa. Näistä tunnelmista on hyvä suunnata katse kohti tulevaa työviikkoa ja palata hääsuunnitteluiden pariin. Tulevan viikon aikana on tarkoitus viimeistellä hääkutsumme ja saada ne postitettua.

Ihanaa viikkoa kaikille!

– Sara ♥

Artikkelikuva: Fred Vilhelm Photography

Ei kommentteja

Jätä vastaus