Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Ohjelma

RUNSAAMPI OHJELMAKATTAUS KUIN KOSKAAN

Naimisiin meno ei ole ikinä ollut näin hauskaa!

Tule viihtymään kanssamme ja vietä ilontäyteinen päivä häähumussa. Mennään naimisiin -häämessuilta löydät kaiken kaipaamasi unelmahäiden toteutukseen. Päivän aikana kannattaa poiketa herkuttelemassa myös Food Courtissa, jossa on tarjolla maukasta sormiruokaa rennossa tunnelmassa.

VIP-vieraana saat vielä enemmän! Tarjoamme parhaat paikat kansainväliseen muotinäytökseen kuohujuoman kera sekä oman VIP-tilan, jossa voit levähtää hetken messuilun lomassa. Lähtiessäsi saat arvokkaan lahjakassin täynnä tuotteita sekä etuja. Ennakkoliput myynnissä Tiketissä. VIP-lippuja on myynnissä vain pieni rajattu erä!

Muotinäytökset

Esittelemme upeimmat hääpuvut ja juhlavieraiden asut ylellisessä Mennään naimisiin -häämessujen muotinäytöksessä C-salissa. Salissa on myös kuohujuomabaari, josta voit napata virvokkeen mukaan katsomoon.

Lauantaina klo 11 ja 13
Sunnuntaina klo 12 ja 14

SINELLIN IDEAPISTE

Sinellin osastolla inspiroiva leimailupaja!
Sinellin ideapisteessä keskitytään hääfiilistelyyn tee-se-itse-tyylillä. Tervetuloa maksuttomaan työpajaan oppimaan leimailua ja koristelemaan oma kaunis paperipussi. Esillä myös paljon ideoita kutsuista koristeisiin!

Pajailua lauantaina klo 10.00-12.00 ja 13.00-17.00 & sunnuntaina klo 11.00-12.30 ja 13.30-16.00. Yksi askartelu per henkilö.
TERVETULOA!

ASIANTUNTIJAT

Tule kuulemaan alojensa ammattilaisia C-salissa aina muotinäytösten jälkeen. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Lauantaina
Hääpuku muoti: Suunnittelija Efva Attling
Tanssiopetusta: Tanssikoulu Clara Blomqvist
Korutrendit: Kultaseppä Olli Lindroos
Juhlasuunnittelu: Divine Hää- ja juhlasuunnittelutoimisto, Pertti Huhtilainen

Sunnuntaina
Dokumentaarinen hääkuvaus: Valokuvaaja Juha Laitalainen
Tanssiopetusta: Tanssikoulu Clara Blomqvist

KUOHUJUOMAPISTEET

Mukana samppanjabaarissa 104 E Bollinger. Yksi maailman arvostetuimmista samppanjamerkeistä. Tule ja maista!

Samppanjabaari, 104 E kabinetti
Kuohuviinibaari, sali C
Fresita ja Anna Codorniu, 1 A

Hemmottele itseäsi

VIP-lippu

Tee päivästäsi erityinen tulemalla messuille VIP-vieraana. VIP-lippu sisältää pääsyn messuille sekä narikkamaksun. Näiden lisäksi pääset ihailemaan muotinäytöksen pukuja parhailta paikoilta samalla, kun siemailet kuplivaa. Voit myös rauhoittua messuhulinasta omassa VIP-loungessa. Muistoksi päivästä saat lahjakassin, jonka on arvoltaan 50 euroa.

Osta lippu

Kätevä sijainti

TUNNELMALLISESSA WANHASSA SATAMASSA

Messut järjestetään Helsingin historiallisessa Wanhassa Satamassa 13.-14.1.2018. Lauantaina ovet ovat auki klo 10.00-17.00 ja sunnuntaina klo 11.00-16.00. Tiesithän, että paikalle pääsee myös ilmaisella messubussilla, jonka pysäkki sijaitsee Rautatientorilla Casino Helsinkiä vastapäätä.

Lue koko messuinfo

Kaikki häihisi

Satoja hääalan yrityksiä

Suomen suurimmassa häätapahtumassa on mukana yli 150 hääalan yritystä, jotka ovat apunasi suunnitellessasi elämäsi upeinta juhlaa. Yhteen viikonloppuun mahtuu kaikki, mitä häihisi tarvitset: parhaat pitopalvelut, juhlapaikat, valokuvaajat, sormukset, puvut ja asusteet, kutsut, koristeet, askartelut, häämatkat – ja paljon, paljon muuta!

Kaikki esittelijät