Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Messuilla Mukana

Hemmottele itseäsi

VIP-lippu

Tee päivästäsi erityinen tulemalla messuille VIP-vieraana. VIP-lippu sisältää pääsyn messuille sekä narikkamaksun. Näiden lisäksi pääset ihailemaan muotinäytöksen pukuja parhailta paikoilta samalla, kun siemailet kuplivaa. Voit myös rauhoittua messuhulinasta omassa VIP-loungessa. Muistoksi päivästä saat lahjakassin, jonka on arvoltaan 50 euroa.

Osta liput

Elämyksiä ja nautintoja

Monipuolisin ohjelmatarjonta

Tule mukaan nauttimaan häähumusta rennossa tunnelmassa. Osallistu kilpailuihin, nauti ammattilaisten meikki- ja hiusopastuksesta paikan päällä, virkisty samppanjabaarissa kuplivan äärellä ja äänestä kaunein morsiuskimppu. Näe sekä kotimaisten että kansainvälisten häämuodin kärkinimien uusimmat luomukset Suomen korkeatasoisimmassa hää- ja juhlapukunäytöksessä.

Katso koko ohjelma

Kätevä sijainti

TUNNELMALLISESSA WANHASSA SATAMASSA

Messut järjestetään Helsingin historiallisessa Wanhassa Satamassa 13.-14.1.2018. Lauantaina ovet ovat auki klo 10.00-17.00 ja sunnuntaina klo 11.00-16.00. Tiesithän, että paikalle pääsee myös ilmaisella messubussilla, jonka pysäkki sijaitsee Rautatientorilla Casino Helsinkiä vastapäätä.

Lue koko messuinfo