Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Messuilla Mukana

Hemmottele itseäsi

Early Bird -etu Plussa-kortilla

Hanki häämessuliput ennakko-ostajan etuhintaan. Käyttämällä verkkokaupassa kampanjakoodia HÄÄPLUSSA saat messulipun hintaan 11 euroa. (Norm. 15 e)
Hyödynnä tarjous verkkokaupassa www.tiketti.fi/tarjous
Etu voimassa 1.–31.10.2017.

Osta liput

Elämyksiä ja nautintoja

Monipuolisin ohjelmatarjonta

Tule mukaan nauttimaan häähumusta rennossa tunnelmassa. Osallistu kilpailuihin, nauti ammattilaisten meikki- ja hiusopastuksesta paikan päällä, virkisty samppanjabaarissa kuplivan äärellä ja äänestä kaunein morsiuskimppu. Näe sekä kotimaisten että kansainvälisten häämuodin kärkinimien uusimmat luomukset Suomen korkeatasoisimmassa hää- ja juhlapukunäytöksessä.

Katso koko ohjelma

Kätevä sijainti

TUNNELMALLISESSA WANHASSA SATAMASSA

Messut järjestetään Helsingin historiallisessa Wanhassa Satamassa 13.-14.1.2018. Lauantaina ovet ovat auki klo 10.00-17.00 ja sunnuntaina klo 11.00-16.00. Tiesithän, että paikalle pääsee myös ilmaisella messubussilla, jonka pysäkki sijaitsee Rautatientorilla Casino Helsinkiä vastapäätä.

Lue koko messuinfo