Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Lukusali

TERVETULOA LUKUSALIIN

Lukusalissa pääset lukemaan kirjoja ja lehtiä. Kirjaudu sisään niin näet ostamasi tuotteet.

Mennään naimisiin 2/2017 on täynnä ihanaa inspiraatiota ja käytännön vinkkejä! Juhlistamme Suomi100-hengessä upeita suomalaisia hääpukusuunnittelijoita, herkuttelemme kotimaisten kakkutaitureiden luomuksilla ja paljastamme mitä miehet todella ajattelevat häiden järjestämisestä. Oikeat häät -osiossa esittelemme neljät persoonalliset häät, joista voit bongata ideoita omaan juhlaasi. Matkajutuissamme matkustamme kauas Thaimaan lämpöön sekä New Yorkin sykkeeseen ja vietämme hääyötä trendikkäästi koto-Suomessa.

Uusi Mennään naimisiin on kaikki mitä tarvitset unelmiesi häiden järjestämiseen!

Mennään naimisiin on morsiamen must lukupaketti, virtuaalikaaso ja vertaistuki häiden järjestämiseen sekä häähumusta nauttimiseen.

Tutustu kesän kuumimpiin häätrendeihin ja ihanimpiin tyyleihin. Kahlasimme läpi Barcelonan ja New Yorkin häämuotinäytösten catwalk-kuvat ja valitsimme parhaimmat trendit. Seurasimme hääpuvun teettämistä ja haastattelimme asiantuntijoita, jotta voisimme auttaa sinua löytämään täydellisesti istuvan morsiuspuvun. Paljastamme myös, millaiset alusvaatteet hääpuvun alle kannattaa pukea.

Inspiroidu oikeiden hääparien ideoista ja vinkeistä. Tässä numerossa juhlimme häitä perinteisessä maalaismaisemassa, kartanon puutarhassa sekä New Yorkissa.

Autamme sinua myös kaikissa käytännön asioissa. Hyödynnä morsiamen muistilistaa omien häiden suunnittelussa tai kerää talteen pienen budjetin säästövinkit. Mietimme myös lahjalistoja sekä sitä, voiko hääjuhla tai -lahja olla eettinen ja vastuullinen. Tiedämme myös, ettei häiden suunnittelu ole aina ihan stressitöntä puuhaa. Niinpä pyysimme asiantuntijoiltamme täsmäneuvot projektinhallintaan, kilojen karistukseen, parisuhdepulmiin sekä rahahuoliin.

Häämatka on usein yksi elämän upeimmista reissuista. Valitsimme häämatkakohteiksi salaperäisen Islannin, rennon Australian sekä ylellisen junareissun. Trendikkäälle minimoonille Dubliniin karataan heti häiden jälkeen.

Kokosimme yksiin kansiin kaiken, mitä tarvitset häiden järjestämiseen.

Uusi Häitä päin -opas toimii morsiamen henkilökohtaisena neuvonantajana kosinnasta kiitoskorttien lähetykseen ja häämatkaan asti. Oppaassa käsitellään rennolla ja asiantuntevalla otteella kaikki häiden järjestämisen vaiheet riippumatta siitä, oletko järjestämässä intiimiä tilaisuutta vain läheisten kesken vai hulppeita kartanohäitä sadoille vieraille.

Häitä päin on täynnä tietoa, vinkkejä, neuvoja ja vertaistukea. Lisäksi sen sivuille on jätetty runsaasti tilaa omia muistiinpanoja varten.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu