Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Uusin lehti

Mennään naimisiin kesä 2017 kaupoissa 10.5.

Häästressi, tuo morsiamille ja sulhasille tuttu riesa. Miten tuota puristavaa tunnetta voisi parhaiten hallita?

Kuulin hauskan tarinan.

Nainen tuli kotiin perheensä luokse todella stressaavasta työstä ja puisteli itseään kukkaruukun luona, etuovensa ulkopuolella. Tarkat naapurit tutkailivat toimintaa ja huomasivat, että sama rituaali toistui myös naisen lähtiessä töihin. Muutaman viikon kuluttua erään naapurin oli pakko kysyä, sattuessaan sopivasti kohdalle, mitä ihmettä nainen oikein teki. Hän kertoi puistelevansa työhuolet kukkaruukkuun kotonaoloajakseen ja ottavansa ne takaisin töihin lähtiessään.

Voisiko tuollainen kikka toimia? Haluaisitko kokeilla? Häästressin iskiessä ota kaapista sille varattu purkki, laita huolet sisään ja väännä kansi kiinni. Ota purkki huolineen esiin vasta, kun seuraavan kerran haluat edistää hääasioita! Kerro meille, toimiko stressipurkki tai jaa oma hermojenhallintavinkkisi. Tavoitat meidät Facebookissa, Instagramissa @mennaannaimisiin tai sähköpostilla posti@mennaannaimisiin.fi. Haluamme auttaa sinua stressinpoistossa!

Toivottavasti myös tämän lehden vinkit ja neuvot auttavat sinua häästressin hallinnassa. Kauneusjutussa hoidamme stressin pois kasvoilta ja ihon kauniiksi vitamiineilla. A- ja C-vitamiineista ihonhoidossa on kohistu meillä ja maailmalla jo pitkään. Pyysimme asiantuntijoilta selvyyttä, miten vitamiineja kannattaa hyödyntää.

Myös historia ja kotimaisuus ovat lehdessämme läsnä. Suomen täyttäessä sata vuotta, tarkastelimme menneitä vuosikymmeniä häänäkökulmasta. Pyhäpuvusta prinsessamekkoon -juttumme on todella mielenkiintoinen katsaus suomalaisen häämuodin vaiheisiin 1700-luvulta nykypäivään asti. Muotijuttumme kuvauspaikka Helsingin Kansallismuseo avattiin yleisölle vuonna 1916 ja sopii modernien häiden pitopaikaksi loistavasti. Kuvauksissa puimme morsiamemme tietenkin upeisiin kotimaisten suunnittelijoiden luomuksiin! Häämatkoissa eettinen lähimatkailu on nyt trendikästä ja siinä on uudenlaista luksusta. Eksotiikkaa löytyy paljon Suomestakin, kuten Lähellä on hyvä olla -juttumme paljastaa.

Ihanaa, rakkauden täyteistä ja etenkin stressitöntä hääpäivää!

Kommentoitavaa, juttuideoita, toiveita, palautetta? Ota meihin yhteyttä, palaute on parasta mitä tiedämme!

Paula
Päätoimittaja
paula.kirvesmaki@mennaannaimisiin.fi

Psst! Save the date tyylikkäiden häämessujemme osalta 13.-14.1.2018 Helsingin, Wanhassa Satamassa. Siellä stressi poistuu ja häiden järjestämisen ihanuus tarttuu!

TILAA UUSIN LEHTI

Tilaa uusin Mennään naimisiin -lehti täynnä hääinspiraatiota suoraan kotiisi kannettuna.