Mennään naimisiin! -lehdestä löydät sekä parhaat ideat että uusimmat trendit. Monipuolisissa artikkeleissa kerrotaan juhlavalmisteluista, seremonioista, hääpuvuista, kampauksista, morsiuskimpuista, sormuksista, häämatkoista – kaikesta mikä tekee häistä onnistuneen ja ikimuistoisen juhlan.

Osta uusin lehti

Mennään naimisiin järjestää myös vuosittain Suomen kattavimmat häämessut. Häämessut ovat Wanhassa satamassa 13.-14.1.2018.

Kirjaudu tai tarkastele tiliäsi:

Kirjaudu

© 2017 www.mennaannaimisiin.fi! Powered By: Noora´s Design

Rennot maalaishäät: Terja & Janne

Jannen ja Terjan hääsuunnittelussa tunnelmaan kiinnitettiin paljon huomiota. ”Halusimme häihin rennon ja välittömän tunnelman – ei kiitos pönötykselle! Koska meillä molemmilla on pienet suvut, suurin osa lähes sadasta kutsutuista vieraista oli ystäviämme. Ja iloksemme lähes jokainen kutsutusta myös pääsi juhlimaan kanssamme. Kun etsimme juhlapaikkaa, yksi tärkeimmistä kriteereistä oli paikan sijainti. Pääkaupunkiseutulaisia kun olemme, halusimme pysyä Espoossa tai Helsingissä. Myös se, että saimme tuoda omat tarjoilut ja juhlia yömyöhään saakka painoi vaakakupissa. Haimme häihimme lämmintä maalaishenkisyyttä ja Espoossa sijaitseva vanha työväentalo Thorstorp osoittautui nappivalinnaksi”, Terja ja Janne kertovat.

 

 

 

 

Häiden teemaväri valikoitui kaasojen pukujen myötä. ”Meillä oli visio siitä, että jokaisella kaasolla olisi samanvärinen leninki. Kaikille sopivan puvun löytäminen osoittautui kuitenkin yllättävän vaikeaksi, varsinkin kun yksi kaasoista oli raskaana. Lopulta löytyi kauniit liilansävyiset puvut, jonka myötä lila väri näkyi myös muissa yksityiskohdissa, koristelussa ja kukissa. Teimme itse kukka-asetelmat, koristelut sekä vieraille käsiohjelmat ja kiitoslahjat. Itse tekemällä säästöä tuli yllättävän paljon” Terja kertoo.

Bestmanien idea oli tuoda Jannen maalivahtitaustaa häihin. He keräsivät tutuilta vanhoja maalivahdin mailoja ja hääparin kirkosta ulos tullessa mailakuja oli täysi yllätys Jannelle.

”Häiden ohjelmasta meillä ei ollut mitään tietoa, sillä kaasot ja bestmanit suunnittelivat koko ohjelman meiltä salassa. Häissä kuulimme ihania puheita, lisäksi oli perinteinen morsiamenryöstö, sukkanauhan sekä kimpun heitto ja tietenkin häätanssi.”

”Kilpailutimme pitopalveluita ja valitsimme lopulta Pito-Piiat, joiden valmiista menuehdotuksista kokosimme mieleisemme kokonaisuuden. Lähdimme melko perinteiselle linjalle, halusimme myös, että kaikille löytyisi mieleistä ruokaa, joten menusta löytyi liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja. Kakkumme oli erityisen tärkeä, sillä Terjan siskot olivat valmistaneet herkullisen mustikkajuustokakun. Oli ihana tietää, että kakkumme oli uniikki ja rakkaiden ihmisten tekemä.”

Sen oikean hääpuvun löytäminen oli Terjalle helppoa. ”En ole ikinä ollut mikään morsiuspukujen perään unelmoija, tylliunelmat lähinnä puistattivat, joten lähdin etsimään jotain mahdollisimman eleganttia ja simppeliä hääpukua. Kun lähdimme kaasojen kanssa katselemaan pukuja, suuntasimme ensimmäiseksi Morsmaikkuun ja aivan uskomatonta oli se, että ensimmäinen sovittamani puku oli se oikea! Kokeilin kyllä monia muitakin pukuja ja selailin nettisivuja, sillä ajattelin, että eihän hääpuvun löytäminen näin helppoa voi olla. Vaakakupissa painoi myös se, että puku oli tehty Suomessa ja se oli yksilöllinen”, Terja muistelee.

”Hääpäivästä jäi aivan mahtavat muistot, fiilis oli hyvä alusta loppuun. Hääpäivän aamuna ja myös kirkossa minua jännitti kovasti, mutta kun vihkiminen oli ohi, rento tunnelma tuli tilalle ja nautin hääjuhlasta täysin rinnoin,” Terja summaa hääpäivän tunnelmia.

Hääpari teki heti häiden jälkeen pikavisiitin ystävänsä luokse Ranskaan. Heinäkuussa kesälomien koittaessa he suuntasivat varsinaiselle häämatkalle Amerikkaan, jossa he ajelivat ikimuistoisen road tripin Kalifornian maisemissa.

 

Kuvat: Kuokkavieraat

Ei kommentteja

Valitettavasti kommentointi on suljettu